LACIO SE RASPADA BEZ SERGEJA! Šampion GAZI bez MILOSTI! Osimen nastavio TEROR!

Autor:

Sport

27.08.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napolija upisali su i drugu pobedu u Seriji A, pošto su savladali Sasuolo rezultatom 2:0 (1:0).

LACIO SE RASPADA BEZ SERGEJA! Šampion GAZI bez MILOSTI! Osimen nastavio TEROR!

Foto: Tanjug/AP

Branilac titule suvereno je ušao i u novu sezonu italijanskog šampionata, jer je i drugi meč zaredom rešio u svoju korist.

Posle ubedljivog trijumfa na gostovanju novajliji Frozinoneu (3:1), Napoli je preslišao i Sasuolo s 2:0, iako je rezultat mogao da bude i ubedljiviji u korist kluba sa stadiona "Dijego Armando Maradona".

Sa druge strane, Lacio doživljava potpuni kolaps otkako je ostao bez najboljeg igrača Sergeja Milinković-Savića! Srpski reprezentativac prešao je u Al Hilal, a od tada Rimljani ne mogu ni bod da uzmu! Sada su poraženi na Olimpiku od Đenove 0:1 (0:1), dok je presudu nebesko-plavima izrekao Matea Retegi u 16. minutu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

No, krenimo redom. Napoli je na svom terenu rutinski izašao na kraj sa Sasuolom, dok je već u 16. minutu najbolji strelac prošlosezonskog Kalča Viktor Osimen doveo domaćina u vođstvo sa "bele tačke". Prethodno je Politano oboren u kaznenom prostoru, pa je posle odluke iz VAR sobe, Nigerijac dobio priliku da izvede najstrožu kaznu. I šutirao je nepogrešivo - 1:0.

Posao šampionu olakšao je Maksim Lopez, jer je Francuz u 52. minutu zaradio isključenje, a samo šest minuta kasnije novi penal sviran je za Napoli. Odgovornost je preuzeo Đovani Raspadori, ali je - promašio ceo gol!

Konačan rezultat postavio je Đovani di Lorenco, koji je na sjajnu asistenciju Kvičija Kvarashelije iskoristio dobar napad domaćih i postavio u 64. minutu konačnih 2:0.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading