IZNENAĐENJE NA DEL ARI! Bolonja ZAUSTAVILA šampiona! Napoliju ni PENAL ne pomaže! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje i Napolija remizirali su rezultatom 0:0 (0:0) u šestom kolu Serije A.

IZNENAĐENJE NA DEL ARI! Bolonja ZAUSTAVILA šampiona! Napoliju ni PENAL ne pomaže! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bio je to već treći kiks za branioca titule, koji već sada posle šest odigranih mečeva ima veliki zaostatak za vodećim Interom od sedam bodova!

Nakon poraza od Lacija, pa potom remija protiv Đenove, klub sa juga Italije odigrao je nerešeno na "Renato dal Ari" u duelu s Bolonjom.

Što nisu slavili, Napolitanci mogu da "zahvale" najboljem strelcu Viktoru Osimenu, koji je poneo epitet tragičara ove utakmice.

Nigerijac je imao šansu da izraste u heroja, kada su gosti dobili jedanaesterac u 72. minutu, pošto je prethodno Rikardo Kaljafori igrao rukom u šesnaestercu.

Čekala se odluka iz VAR sobe i ona je glasila - penal za Napoli! Osimen je preuzeo odgovornost, ali se propisno obrukao promašivši ceo gol! Napadač šampiona Italije je poslao loptu daleko pored cilja, pogledajte kako:

Do kraja utakmice, Bolonja je uspela da se odbrani i sačuva mrežu, upisavši važan bod, dok je Napoli načinio korak unazad ka odbrani titule.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading