DEBAKL "OŠTRICA"! Crno-beli osmicom PROTUTNJALI kroz Šefild! Istorija u Premijer ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.09.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva pobeda Njukasla nad novajlijom u Premijer ligi.

DEBAKL "OŠTRICA"! Crno-beli osmicom PROTUTNJALI kroz Šefild! Istorija u Premijer ligi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najubedljiviji trijumf od starta Premijer lige ostvarila je ekipa Njukasla, koja je u šestom kolu demolirala Šefild junajted na njihovom stadionu rezultatom 8:0 (3:0)!

Za samo 14 minuta odbrana "oštrica" doživela je potpuni fijasko, pošto je primila čak tri gola, čime je pobednik praktično bio rešen.

Ređali su se golovi kao na traci, a vodeći za "svrake" bio je delo Longstafa u 21. minutu, kada je kapitulirala odbrana Šefilda.

Svega 10 minuta kasnije, Tripije je upisao prvu od svoje tri asistencije i omogućio Barnu da duplira prednost gostujućeg tima - 0:2.

Defanzivac Njukasla namestio je i treći pogodak, koji je sigurno realizovao Holanđanin Sven Botman za nedostižnih 3:0 u korist ekipe sa Sent Džejms parka.

Još pet pogodaka postigli su gosti do kraja meča, a u strelce se upisao i Vilson u 56. minutu, na dodavanje, koga drugog nego Keirana Tripijea.

Nije prošlo ni pet minuta, a Gordon se potrudio da golman Foderingam i peti put vadi loptu iz mreže, pošto mu je prethodno loptu poslao Anderson (61.). Već u 68. minutu Almiron je povisio na 6:0, posle dodavanja Bruna Gimaraisa, dok je i asistent kod šestog gola uspeo da zatrese mrežu u 73. minutu za neverovatnih 7:0.

Konačan rezultat postavio je Aleksander Isak tri minuta pre kraja utakmice, pogodivši za jednu od najubedljivijih pobeda u istoriji Premijer lige.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading