LEKOVIĆ STRELAC ZA VILJAREAL: Prvenac u Španiji pozajmljenog igrača iz Crvene zvezde!

Autor:

Sport

24.09.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper pogodio u maniru rasnog napadača.

LEKOVIĆ STRELAC ZA VILJAREAL: Prvenac u Španiji pozajmljenog igrača iz Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Drugi tim Viljareala, Viljareal B, osvojio je nova tri boda u španskog drugoj ligi - La Ligi 2, popularnoj Segundi, pošto je na svom terenu bio bolji od Amorebietea rezultatom 3:1 (1:0) u meču sedmog kola.

Prvenac u dresu drugog tima "žute podmornice" zabeležio je Stefan Leković, mladi srpski štoper, koji je postavio konačan rezultat na stadionu De la Keramika pred 1.233 navijača. Leković se odlično snašao posle prekida u šesestercu Amorebiete za treći pogodak. Lopta se odbila od stative, a mladi reprezentativac Srbije je sve ispratio, stigao do lopte pre čuvara i sa nekoliko metara levicom u maniru rasnog napadača je poslao u mrežu za mirniji finiš utakmice. Umeo je sprski defanzivac da proslavi prvenac na Pirinejima, što će mu nesumljivo biti dodatni impuls za nastavak sezone na Iberijskom poluostrvu. On je rođen 2004. godine i do kraja sezone pozajmljen je Viljarealu iz redova Crvene zvezde za 300.000 evra. U okviru dogovora dva kluba postoji opcija otkupa Lekovićevog ugovora na kraju sezone, u junu 2024. godine, za četiri miliona evra.

Viljareal B nalazi se na 14. mestu drugog po kvalitetu ranga španskog fudbal sa osam osvojenih bodova nakon osam kola, a zanimljivo da isti učinak ima i Amorebiete, s tim da je ispred Viljareala na tabeli zbog jednog manje primljenog gola (11:10, naspram 11:11 koliko iznosi gol-razlika Viljareala B).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading