SRPSKI GOLMAN IZBUŠEN: Poker golova u mreži Rajkovića za poluvreme, a UKUPNO ČAK PET!

Autor:

Sport

23.09.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz Majorke na gostovanju Đironi (5:3).

SRPSKI GOLMAN IZBUŠEN: Poker golova u mreži Rajkovića za poluvreme, a UKUPNO ČAK PET!

Foto: Tanjug/AP

Predrag Rajković

Fudbaleri Đirone pobedili su Majorku sa 5:3 (4:1) u prvoj utakmici šetog kola španske La Lige, i barem na kratko preuzeli prvo mesto na tabeli pre ostalih mečeva ove runde.

Među stativama kod gostiju bio je srpski golman Predrag Rajković, kojeg su igrači Đirone matirali čak četiri puta već do odlaska na odmor. Za Majorčane je čitav meč na mestu štopera igrao i bivši srpski reprezentativac i član beogradskog Partizana Matija Nastasić.

Inače, klub sa Baleara je prvi došao u vođstvo, a strelac je bio Vedat Murići u četvrtom minutu, pa je malo ko očekivao da će srpska Majorka na stadionu "Montilivi" doživeti debakl u nastavku. Već do poluvremena usledila je rapsodija Đirone koja je pokazala zbog čega je trenutno među najboljim timovima u Španiji. Mrežu Rajkovića najpre je pogodio Lopes u 26. minutu, nedugo zatim i Dvobik sa penala (33), a potom je precizan bio i Martin (37). Savršenu napadačku partiju domaćih u uvodnih 45 minuta krunisao je Erera na samom kraju poluvremena.

U nastavku je Savio u 57. minutu samo potvrdio trijumf, peti u tekućoj kampanji za Đironu, koja ima i jedan remi, odnosno bez poraza je u novoj sezoni La Lige. Pred sam kraj meča, poraz, ali ne i neprijatnost gostiju, sa dva gola ublažio je Abdon Prats.

Što se Majorke tiče, bio je to njihov treći poraz, uz dva remija, dok su upisali samo jednu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading