SRBIN OPLJAČKAN U ŠPANIJI: Nećete verovati šta su mu DRSKI lopovi ukrali

Autor:

Sport

16.09.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kradljivci uzeli ono najvrednije Stefanu Simiću zbog čega je on prošao kroz pakao.

SRBIN OPLJAČKAN U ŠPANIJI: Nećete verovati šta su mu DRSKI lopovi ukrali

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Simić, fudbaler sa pasošem Češke ali srpskih korena, doduše i hrvatskih, proživeo je pakao u Španiji gde igra za Eibar. On je brutalno pokraden, a lopovi su mu ukrali ono najvrednije - ime i prezime.

Naime, čim je prešao iz splitskog Hajduka u Eibar pre nekoliko dana, defanzivac se našao na udarusajber kriminalaca. Prevaranti su na Tviteru kreirali profil na ime Stefana Simića, sa sve njegovom slikom i počeli da kače ideološke i političke poruke, koje su se između ostalog ticale i gej osoba na koje je navodno udario. On je zbog toga pretrpeo razne neugodnosti, a reagovao je sa svog pravog Instagram profila.

 

 

- Nećete mi uništiti život. Taj profil je lažan i nikad nije bio moj, nestao je jer smo ga prijavili za krađu identiteta. Službeni Tviter profili moja poslednja dva kluba, Hajduka i Milana, nikad nisu pomenuli taj jer nikad nisam imao profil na Tviteru. Nisam homofob, sloboda je najbolja stvar koju je svet ikad imao i veran sam branilac nje. Svako treba da ima slobodu da voli, živi, oseća šta želi bez obzira na seksualnu orjentaciju, boju i rasu - napisao je pravi Simić, pa dodao:

- Vrlo je lako na društvenim mrežama napasti nekog koga ne poznajete, ali ne možete slobodno uništiti život osobi poput mene ili bilo koje druge. Neću ćutati i prihvatiti da o meni govore nešto što nije istina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading