JOVIĆ OTVORIO DUŠU: Zbog Milana sam odbio druge ponude, TATA I PRIJATELJI su veliki navijači kluba!

Autor:

Sport

21.09.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač govorio je za klupski sajt.

JOVIĆ OTVORIO DUŠU: Zbog Milana sam odbio druge ponude, TATA I PRIJATELJI su veliki navijači kluba!

Foto: prinskirin/tviter

Srpski reprezentativac Luka Jović pre tri nedelje stigao je u Milan iz Fjorentine na pozajmicu do kraja sezone, a u intervjuu za klupski sajt rekao je da mu je velika čast i zadovoljstvo da igra za tako veliki klub.

- Učiniću sve da ostvarim ciljeve sa Milanom. Bilo je kontakata početkom leta, moja želja je bila da dođem u Milan. Čekao sam Milan, sve ostale ponude sam odbio - rekao je Jović na konferenciji za medije i potom dodao:

- Paolo Maldini me je kontaktirao pre tri godine kada sam bio u Realu, ali nije došlo do dogovora. Sada sam ovde. Bio sam spreman da ostanem u Fjorentini, ali je ponuda da pređem u Milan stigla poslednjeg dana prelaznog roka. Veoma sam srećan što igram za Milan.

Otkriva da "roso-nere" simpatišu njegovi najbliži.

- Moj otac i prijatelji su navijači Milana. Ostvarenje sna je igrati za Milan. Nadam se da ću svojim igrama doprineti uspesima ovog kluba. U fudbalu postoji pritisak, stvari se brzo menjaju iz utakmice u utakmicu. U Milanu uvek morate da se borite sa pritiskom. Mislim da ja neću imati problema sa tim - istakao je Srbin.

Na San Siru će imati ozbiljnu konkurenciju.

- Žiru je sjajan igrač, on je najbolji strelac Francuske i igrao je sa velikim uspehom za brojne klubove. Siguran sam da svaki dan mogu nešto da naučim od njega. Nadam se da ću na najbolji način moći da ga zamenim kada god je potrebno - poručio je Jović i dodao da je srećan što će sarađivati sa trenerom Milana Stefanom Piolijem:

- Rekao mi je da veruje u mene i da je siguran da ćemo imati odličnu saradnju. Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa njim. Nisam fizički 100 odsto spreman, pa ću morati naporno da radim da bih dostigao željenu formu. Ovo je veliki korak napred za mene. U Realu stvari nisu išle najbolje, ali sada sam deo jednog od najboljih klubova na svetu. Nadam se da ću imati sreće i da ću da se vratim na svoj stari nivo - zaključio je Jović, koji je pre pet dana debitovao za Milan u porazu od Intera (1:5).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading