POKLONICI IZ NOVOG SADA JOŠ U MANASTIRU BANJSKA! I dalje se čuju pucnji i lupanje na vrata konaka!

Autor:

Vesti

24.09.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijena su trojica napadača u razmeni vatre u selu Banjska gde se od kasno sinoć ne smiruju tenzije, navela je takozvana kosovska policija

POKLONICI IZ NOVOG SADA JOŠ U MANASTIRU BANJSKA! I dalje se čuju pucnji i lupanje na vrata konaka!

Foto: TANJUG/STR

U manastiru Banjska, koji je pod policijskim opsadom, nalazi se grupa poklonika iz Novog Sada, sa sveštenikom, igumanom Danilom i bratijom manastira, potvrđeno je u saopštenju Eparhije Raško-prizrenske.

Poklonici su se, kako saznaje Kosovo onlajn, nakon noćašnje i jutrošnje pucnjave zaključali u manastirskim prostorijama. I hram manastira je zaključan. Oni su potvrdili da se i dalje čuju pucnji i povremeno lupanje na vrata konaka.

- Ubijena su trojica napadača u razmeni vatre u selu Banjska gde se od kasno sinoć ne smiruju tenzije - navela je takozvana kosovska policija. - Jedan od njih je uhapšen, dok su ujedno uhapšene još četiri osobe koje se dovode u vezu sa kriminalnom grupom.

Podsećamo, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti obavestio je javnost putem društvene mreže Facebook da je noćas oko 3 sata posle ponoći selo Banjska u Leposaviću bilo poprište napada na Kosovsku policiju, što je rezultiralo smrću jednog policajca i ranjavanjem drugog, prema izveštaju Koha.

Danas, na raskrsnici prema Banjskoj, prisutna su višestruka oklopna vozila specijalnih jedinica policije, dok su duž magistrale vidljivi pripadnici ROSU sa dugim cevima, kako javljaju novinari portala Kosovo Online sa terena. U dvorištu Manastira Banjska, čuje se pucnjava.

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da će se večeras u 20 časova obratiti javnosti kako bi razotkrio sve laži Kurtija. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading