POVRATNIK U SRBIJU ADEM LJAJIĆ: Nije realno da IGRAM ZA REPREZENTACIJU, nesuglasice s Mihom su rešene

Autor:

Sport

24.09.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje Novog Pazara i bivši "orao" o nacionalnom timu.

POVRATNIK U SRBIJU ADEM LJAJIĆ: Nije realno da IGRAM ZA REPREZENTACIJU, nesuglasice s Mihom su rešene

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Adem Ljajić (31), povratnik u srpski fudbal i bivši reprezentativac naše zemlje, govorio je o mogućnosti da ponovo zaigra u dresu sa državim grbom, kao i o odnosu sa bivšim selektorom Sinišom Mihajlovićem.

Novi igrač Novog Pazara, grada u kojem je rođen, s legendarnim Mihom imao je određene nesuglasice, pošto je udaljen iz tima nakon što je odbio da peva srpsku himnu "Bože pravde". Ali, njima dvojici su se putevi najpre preklopili u Fjorentini. 

- Siniša Mihajlović mi je dao prvu šansu da odigram 32-33 utakmice u Seriji A. To stvarno nije lako i mnogo sam mu zahvalan, treba dati nekom klincu od 18 ili 19 godina da odigra toliki broj utakmica za jednu tako veliku ekipu. Bilo je stvarno puno dobrih igrača, igrača koji su pravili ozbiljne karijere, velika imena - rekao je Adem Lajić za "Mocartsport", a potom dodao:

Foto: Tanjug/AP

PRERANO PREMINUO: Miha

- Ja i dalje ne verujem da se sve to s njim izdešavalo, iskreno. Jako mi je teško, imao sam dobar odnos sa njim i bio je vrlo bitan faktor u mojoj karijeri. Jesmo imali tih nekih nesuglasica, ali sve smo to rešili, bili zajedno opet u Torinu. Mnogo mi je pomogao u karijeri. Bio je mnogo dobar čovek.

Ljajić je za reprezentaciju Srbije odigrao 47 utakmica.

- Na dobrom smo putu da odemo na to Evropsko prvenstvo. Dugo godina Srbija nije bila na Evropskom prvenstvu, meni je to bila želja iz sveg srca dok sam igrao. Velika takmičenja su stvarno nešto neopisivo. U reprezentaciju svi mi drugari, svi oni, pratim ih naravno, navijam i nadam se da će uspeti da ostvare taj cilj - kaže Adem i nastavlja:

- Naravno da bih igrao ponovo za Srbiju, ali mislim da je to u ovom trenutku daleko i nerealno. I ja sam u nekim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoki

24.09.2023 22:53

Srbija mu sve dala a neće da peva himnu.Svi su takvi