BOMBA U NOVOM PAZARU: Stiže najveće pojačanje u istoriji kluba!

Autor:

Sport

14.09.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike ambicije kluba iz Raške oblasti.

BOMBA U NOVOM PAZARU: Stiže najveće pojačanje u istoriji kluba!

Foto: TWITTER

Fudbalski klub Novi Pazar danas je i zvanično saopštio da će u svoje redove dovesti bivšeg srpskog reprezentativca i dete tog kluba Adema Ljajića (31).

Najveće pojačanje u istoriji kluba iz Raške oblasti biće promovisano sutra na Gradskom stadionu, a tim povodom plavo-beli su se oglasili pozivom za navijače da dođu i uveličaju spektakl.

- Dragi ljubitelji fudbala,pozivamo vas da sutra (petak), u 20 časova, na Gradskom stadionu dočekamo našeg Adema Ljajića. Najveće pojačanje u istoriji kluba odradiće i prvi zvanični trening sa plavo-belima. Ne propustite da sada neviđeni spektakl uz mnogo iznenađenja i bogat program. Dođite da zajedno pišemo istoriju - objavili su iz Fudbalskog kluba Novi Pazar.

 

 

Adem Ljajić je tokom svoje bogate fudbalske karijere igrao za Mančester junajted, Inter, Torino, Romu, Fjorentinu, Bešiktaš, Karagumruk, a u klubu iz rodnog grada igraće besplatno. Za reprezentaciju naše zemlje kreativni vezista odigrao je 47 utakmica i postigao devet golova.

Pazarci su prethodno, u verovatno najboljem prelaznom roku ikada, doveli još nekolici atraktivnih pojačanja. U gradu na Jošanici u tekućoj sezoni nastupaće takođe bivši Partizanovac Sejduba Suma, mladi reprezentativac Mitar Ergelaš, sin Vladana Milojevića - Nemanja, Aleksandar Šušnjar, Uroš Lazić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading