"BOMBA" NAD "BOMBAMA"! Nije samo Suma! Superligaš dovodi i Adema Ljajića! Pristao je da dođe pod POSEBNIM uslovima!

Autor:

Sport

14.09.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

"BOMBA" NAD "BOMBAMA"! Nije samo Suma! Superligaš dovodi i Adema Ljajića! Pristao je da dođe pod POSEBNIM uslovima!

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Posle angažovanja nekadašnjeg igrača Partizana Sejdube Sume, uprava Novog Pazara aktivirala je novu "bombu"!

Na stadion kraj Jošanice narednih dana će stići proslavljeni reprezentativac Srbije i, takođe, svojevremeno veliki adut kluba iz Humske - Adem Ljajić!

Najavljivali su prošle godine tokom leta Pazarci da će vratiti nekadašnjeg člana "orlova", za koje je u 47 utakmica dao devet golova. Fudbaler koji se afirmisao igrama u Partizanu, osvojivši "duplu krunu" u sezoni 2008/09, trenirao je prošlog septembra kod tadašnjeg trenera Vladimira Gaćinovića s Novim Pazarom, ali do spektakularnog transfera nije došlo.

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Bivši as Fiorentine, Rome, Intera i Torina odlučio je, ipak, da ostane u Turskoj, gde je zvezdane trenutke imao tokom 2020/21, kada je u dresu Bešiktaša stigao do trofeja u Superligi i nacionalnom Kupu.

Ofanzivni vezista sada je raskinuo zimus potpisan jednoipogodišnji ugovor sa turskim Karagumrukom i više ne postoje prepreke za povratak na Gradski stadion, koji je udaljen nekih 100 metara od Ljajićeve porodične kuće.

Kako navode u taboru "plavih", pregovori su finalizirani prethodne noći, pa će fudbaler koji je svojevremeno kao 14-godišnjak iz lokalne Jošanice pojačao "parni valjak", prvi put zaigrati za Novi Pazar.

- Biće to najveći dan u istoriji našeg kluba. Dugo je tinjala nada da će Adem da nam se pridruži, a to će konačno i da se dogodi. Posao će biti gotov u četvrtak uveče. U Pazaru čekamo najlepšu fudbalsku noć - stoji u saopštenju pazarskog superligaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading