DEBI IZ SNOVA ZA LJAJIĆA: GOLČINOM sa skoro 30 METARA srušio Napredak, prva pobeda Radničkog 1923

Autor:

Sport

17.09.2023

19:09 >> 19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Pazar pobedio sa 2:1 u sedmom kolu Superlige Srbije, Javor pao u Kragujevcu

DEBI IZ SNOVA ZA LJAJIĆA: GOLČINOM sa skoro 30 METARA srušio Napredak, prva pobeda Radničkog 1923

Foto: youtube.com/printscreen

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se Adem Ljajić, bivši reprezentativac Srbije i dugogodišnji internacionalac, u 31. godini vraća u srpski fudbal.

Kreativni ofanzivac pojačao je redove Novog Pazara, kluba iz svog rodnog grada, za koji će po nekim navodima igrati za džabe. I, već na debiju je pokazao klasu! Naime, Ljajić je bio strelac pobedonosnog gola za klub iz Raške oblasti, koji je u okviru sedmog kola Superlige Srbije na dobro popunjenom stadionu kraj Jošanice savladao kruševački Napredak. Pogodak je bio vrhunski. Ma, golčina. Baš iz opusa bivšeg fudbalera Mančester junajteda i Intera. Ljajić je, naime, u 66. minutu sa oko 30 metara opalio po lopti, a golman "čarapana" jedva je uspeo da je okrzne pre nego što je završila u mreži.

Prethodno je domaće u vođstvo doveo mladi reprezentativac Mitar Ergelaš u 11. minutu, dok je gol za goste delo Uroša Ljubomirca (57).

Nešto ranije u prvom meču nedeljnog programa elitnog ranga, Radnički 1923 ostvario je prvu pobedu u ovosezonskom ciklusu takmičenja. Na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu savladan je ivanjički Javor rezulataom 2:0 (1:0). Golove za domaće postigli su strani igrači, Nigerijac Činedu Džofri u 46. minutu i Kilijan Bevis sa Gvadalupea u 82.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading