PIKSI TRLJA RUKE: Srbi DOMINIRAJU! Evo KO je IZNENADIO u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

21.09.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo veče za srpski fudbal..

PIKSI TRLJA RUKE: Srbi DOMINIRAJU! Evo KO je IZNENADIO u Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović i Matija Nastasić

Završeno je prvo kolo Lige šampiona, a drugog dana pet Srba je nastupilo izuzetno uspešno.

Dragan Stojković kao selektor nacionalnog tima sigurno često putuje u Salcburg da gleda naše reprezentativce Strahinju Pavlovića, Aleksu Terzića i Petra Ratkova, a sinoć je posebno imao čime da bude zadovoljan.

Naime, Salcburg je napravio najveće iznenađenje kola u Ligi šampiona savladavši Benfiku na La lužu rezultatom 2:0, a ogromnu ulogu imali su srpski igrači.

Strahinja Pavlović je iznudio penal već u četvrtom minutu, isti nije realizovan od strane Konatea, ali je bivši igrač Partizana svakako pokazao da je stub odbrane šampiona Austrije.

Ništa slabije nije odigrao ni Aleksa Terzić koji je letos došao iz Fjorentine, a u tandemu sa svojim kolegom iz reprezentacije bio je nepremostiva prepreka u odbrani i izuzetno opasan u napadu.

Petar Ratkov, momak koji je izabrao "orlove" pre reprezentacije Hrvatske dobio je priliku u poslednjih pola sata igre, ali je uprkos maloj minutaži i on ostavio odličan utisak.

Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović odigrali su po 90 minuta u remiju svoje Sevilje sa Lensom 1:1, a i jedan i drugi su imali solidan meč.

Raduje dobra forma naših reprezentativaca pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading