NIKO NEMA ŠTO SRBIN IMADE: Čak dvojica "orlova" u TIMU KOLA LIGE ŠAMPIONA, više je samo Brazilaca

Autor:

Sport

21.09.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi zadovoljno trlja ruke.

NIKO NEMA ŠTO SRBIN IMADE: Čak dvojica "orlova" u TIMU KOLA LIGE ŠAMPIONA, više je samo Brazilaca

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović

Završeno je prvo kolo grupne faze Lige šampiona, a čak dvojica Srba izabrani su u idealni tim uvodne rudne! Bravo, "orlovi".

Naročito su se naši fudbaleri istakli drugog dana takmičenja, kada je čak njih petorica igralo svoje mečeve. I, bili su izuzetno uspešni. Naročito momci koji brane boje autrijskog šampiona Salcburga - Strahinja Pavlović, Aleksa Terzić i Petar Ratkov. Prvoj dvojici čak je i elitno takmičenje skinulo kapu, pošto su izabrani u idealni tim uvodne runde Lige šampiona posle pobede na gostovanju Benfici (2:0). 

Foto: Starsport

Aleksa Terzić u dresu Srbije

Osim njih, najbolji tim kola u formaciji 3-5-2 čine još i golman Provedel (Lacio), kao i Hakimi (Pari Sen Žermen) koji je u zadnjoj liniji sa još dvojicom srpskih internacionalaca. Vezni red su ispunili Galeno (Porto), Odegard (Arsenal), Kazemiro (Mančester junajted), Mendez (Real Sosijedad) i Tete (Galatasaraj), dok su u napadu Žoao Feliks (Barselona) i Šimić (Salcburg). Više je, dakle, samo Brazilaca!

 

 

Naravno, Srbiju u Ligi šampiona predstavljaju i fudbaleri Crvene zvezde, člana G grupe, koja je u utorak poražena od Mančester sitija na Etihadu sa 3:1. Crveno-beli bi svog predstavnika u najboljem timu kola mogli da imaju već u prvoj nedelji oktobra, pošto Zvezda dočekuje Jang bojs u drugom kolu (4. 10). 

Solidno rolu imali su i igrači Sevilje Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović koji su odigrali 1:1 sa Lansom, dok je Ratkov odigrao 20-ak minuta za Salcburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading