VASA ZALUDEO AMERIKANCE: Najbolja partija srpskog internacionalca - asistencijama bez gledanja podizao je navijače na noge! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U njegov kvalitet uveriće se i ljubitelji košarke širom SAD-a.

VASA ZALUDEO AMERIKANCE: Najbolja partija srpskog internacionalca - asistencijama bez gledanja podizao je navijače na noge! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Kvalitet srpskog košarkaša Vasilija Micića je neosporan, a čini se i da period adaptacije polako prolazi i da će nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet biti jedna od zvezda predstojeće NBA sezone.

U poslednjem predsezonskom duelu, njegova Oklahoma je u "BOK centru" poražena od ekipe Detroita minimalnim rezultatom 116:118 (23:27, 31:22, 36:39, 26:30), ali je srpski internacionalac pružio najbolju partiju od dolaska u NBA.

Za 17 minuta koliko je proveo na terenu, dvostruki evroligaški šampion iz 2021. i 2022. godine zabeležio je osam poena, četiri skoka, šest asistencija, uz jednu osovjenu i dve izgubljene lopte.

Šut ga nije preterano dobro služio, svega 38% (3/8), ali je zato na sjajan način razigravao svoje saigrače što je oduševilo publiku u dvorani.

 

 

Košarkaši Oklahome ovim susretom su okončali seriju presezonskih mečeva, a već 26. oktobra očekuje ih i prvi takmičarski meč. Novu NBA sezonu Oklahoma otvara duelom protiv Čikago Bulsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading