PONOVO DELI LEKCIJE: Od njega boljeg nema - Nikola Jokić utišao Los Anđeles i najavio novu sjajnu sezonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.10.2023

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa najboljeg srpskog košarkaša okončala je pripremni period i čini se da spremna dočekuje start novog šampionata.

PONOVO DELI LEKCIJE: Od njega boljeg nema - Nikola Jokić utišao Los Anđeles i najavio novu sjajnu sezonu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Krenulo je odbrojavanje, barem kada je reč o startu nove NBA sezone.

Svega pet dana uoči prvog zvaničnog susreta u kojem će se aktuelni šampion, ekipa Denvera sastati sa LA Lejkersima, klub iz Kolorada sastao se sa drugim predstavnikom Los Anđelesa i u njegovoj "Kripto.com Areni" ostvario ubedljiv trijumf, a i ovoga puta ključna figura susreta bio je srpski internacionalac Nikola Jokić.

Velika borba i rezultatske neizvesnost, trajali su gotovo 30 minuta. kada je polovinom treće deonice susreta pri vođstvu Denvera od 58:57. popularni "Džoker" pogodio za tri poena, odveo svoju ekipu na četiri poena prednosti što sastav iz Kolorada nije ispustio do kraja susreta.

Na kraju ekipa Denvera je slavila u duelu protiv LA Klipersa rezultatom 103:90 (24:23, 29:30, 25:18, 25:19)

 

 

I ovoga puta, prema očekivanjima Nikola Jokić je pružio još jednu MVP partiju. Za ukupno 28 minuta koliko je proveo na parketu, postigao je 25 poena, a uz to je imao i 14 skokova (čak 13 defanzivnih), osam asistencija, jednu ukradenu, ali isto toliko i izgubljenih lopti.Treba naglasiti da je imao i odličan procenat šuta. Ukupno 60% (9/15), dok je za tri poena bio polovičan 3/6.

Još jednom se pokazalo da se Somborac nalazi u sjajnoj formi. Pogađao je kada je trebao, sjajno je zatvarao reket, razigravao saigrače i poptuno je jasno da će i u oredstojećoj sezoni biti jedan od glavnih kandidata za prestižnu MVP nagradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading