PARTIZAN JE VEĆ PREŽALJEN: Kladionice otpisale ekipu Željka Obradovića - crveno-beli su apsolutni favoriti!

Autor:

Sport

19.10.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred crno-belima je teško gostovanje u Grčkoj.

PARTIZAN JE VEĆ PREŽALJEN: Kladionice otpisale ekipu Željka Obradovića - crveno-beli su apsolutni favoriti!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana ovosezonsku Evroligu pred svojim navijačima otvorili su porazom u duelu sa Barselonom rezultatom 83:92, a već danas ih očekuje novo veliko iskušenje.

Sa početkom od 20.15 časova puleni trenera Željka Obradovića u dvorani "Mira i prijateljstva" gostuju Olimpijakosu koji je nakon trijumfa u velikom atinskom derbiju nad Panatinaikosom (88:78), doživeo možda i neočekivane poraze protiv Barselone (68:77) i milanske Olimpije (53:65) i u duel sa šampionom Admiral Bet ABA lige ulazi sa imperativom pobede.

Potpuno je jasno da će se crno-beli naći pred velikim iskušenjem u Pireju, a čini se i da kladionice nemaju poverenje u njih. Naime, prema kvotama kladioni SoccerBet favorit u predstojećem susretu jeste grčki Olimpijakos čija sepobeda vrednuje 1.38, dok je kvota na trijumf Partizana 1.83.

Foto: Tanjug/AP

Navijači Olimpijakosa pripremaju pakleni doček crno-belima

 

Da podsetimo, prethodne sezone Olimpijakos je u svojoj dvorani, u duelu protiv Partizana slavio sa ubedljivih 87:58, dok su se crno-beli u Štrk Areni revanširali, zabeleživši trijumf rezultatom 90:75 i ujedno je navedena pobeda bila jedna od ključnih u borbi za plasman u plej-of.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading