OVO JE NIVO IZNAD! NBA zvezda ostala zatečena: "Govorili su mi šta nas čeka"!

Autor:

Sport

19.10.2023

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dugog oporavka vratio se na parket i to upravo u grotlu najveće hale na Balkanu.

OVO JE NIVO IZNAD! NBA zvezda ostala zatečena: "Govorili su mi šta nas čeka"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su u beogradskoj Štark Areni od ekipe Monaka rezultatom 76:82 čime je zabeležen prvi evroligaški poraz na domaćem terenu u sezoni 2023/24.

Navedeni susret bio je i od velikog značaja za superstara ekipe koju predvodi Saša Obradović, NBA zvezdu Kembu Vokera koji je nakon duge pauze zbog povrede, prvi evroligaški meč i poene zabeležio upravo u srpskoj prestonici.

Po okončanju susreta, nekadašnji košarkaš Šarlota, Bostona, Njujorka i Dalasa, nije mogao da sakrije oduševljenje onim što je video i doživeo u Beogradu:

- Ovo je neverovatna atmosfera... Neverovatna! Svi su mi rekli šta nas čeka, navijači su sjajni, bilo je zabavno igrati ovde, ovakva publika je nivo iznad.

Novinare je interesovalo i kada će sjajni košarkaš moći da pruži svoj maksimum u Evroligi:

- Još uvek ne znam. Moram da se vratim u ritam utakmica, ali mislim da će biti zabavno. Cilj mi je da pomognem timu što više mogu. Ne znam ni koliko mi još treba da budem na nivou, trudim se, dobro je iskustvo igrati u Evropi, srećan sam što sam tu i što sam deo Monaka.

 

 

O samoj utakmici, Voker nije mnogo govorio, ali je srpski šampion na njega ostavio pozitivan utisak:

- Bila je tvrda utakmica, posebno u četvrtoj četvrtini. Zvezda je dobra, mogu da pogode iz svih pozicija.

Obe ekipe već u petak 20. oktobra očekuju novi evroligaški izazovi. Crvena zvezda Meridianbet gostuje u bolonji ekipi Virtusa, dok će Monako dočekati berlinsku Albu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading