OD LJUBAVI DO MRŽNJE, LINIJA JE TANKA: On pripada crveno-beloj porodici, ali odnosi nisu baš uvek bili najbolji - Sašu Obradovića će i ovoga puta dočekati ovacije Delija!

Autor:

Sport

18.10.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo će pred Delije izađi trener kojem venama teče krv crveno-belih boja.

OD LJUBAVI DO MRŽNJE, LINIJA JE TANKA: On pripada crveno-beloj porodici, ali odnosi nisu baš uvek bili najbolji - Sašu Obradovića će i ovoga puta dočekati ovacije Delija!

Foto: Starsport

Saša Obradović ljubi grb Zvezde

U okviru treće runde evroligaškog karavana u beogradsku Štark Arenu dolazi ekipa Monaka koju već četiri godine, ukoliko se izuzme šest meseci provedenih u klubu sa Malog Kalemegdana, predvodi Saša Obradović.

Zvezdino je dete, ponikao je na Malom Kalemegdanu i bio je jedan od glavnih protagonista povratka šampionskog pehara u klub nakon pune dve decenije polovinom 90-tih godina XX veka. Zbog svega navedenog dobio je i naziv legende crveno-belih, a navijači su ga prosto obožavali.

Saša Obradović je nakon Crvene zvezde Meridianbet ostvario zapaženu igračku karijeru širom Evrope, pregršt trofeja je osvojio i sa nacionalnim timom, a po okončanju igračke, posvetio se tenerskoj karijeri.

Nakon dugog niza godina ponovo se pojavio u svom Beogradu kao trener berlinske Albe u utakmici protiv svoje Crvene zvezde Meridianbet, a emocije su ga nadvladale i gotovo da je susret vodio sa suzama u očima.

 

 

Želja svih kojima su crveno-bele boje u srcu konačno se obistinila desetog dana meseca juna 2020. godine kada se Saša Obradović vratio među svoje i seo na klupu voljenog kluba. Prema očekivanju, čim je prekoračio prag prostorija na Malom Kalemegdanu, euforija među Zvezdašima je dosegla tačku ključana. Činilo se da je su svi na početku dugogodišnje uspešne saradnje. Međutim,...

Foto: Starsport

Saša Obradović je juna 2020. godine seo na klupu Crvene zvezde Meridianbet

 

... serija lošijih rezultata učinila je svoje. Pristalice su sve češće upravo u Saši Obradoviću videle glavnog krivca za ostvarenja na parketu i nakon samo šest meseci proklamovane bajke, došlo je do kraja saradnje.

Obradović se vratio u Monako i sa velikim nestrpljenjem je iščekivan njegov ponovni dolazak pred navijače. Strepnja od novog susreta vladala je i na jednoj i na drugoj strani, a onda je samo jedan potez izazvao trenutnu nevericu, a zatim i salvu ovacija.

Veliki Saša Obradović je tokom zagrevanja napustio klupu Monaka, stigao na centar dvorane Pionir, kleknuo i poljubio grb kluba kojem ceo život pripada.

Danas je ponovo taj dan. Monako gostuje u srpskoj prestonici, a sa njim u Beograd stiže i Saša Obradović. Ponovo će "Delije" ovacijama dočekati svoju legendu, ali istovremeno i učiniti sve kako bi Crevna zvezda Meridianbet ostvarila drugi ovosezonski evroligaški trijumf.

Jedno je jasno, u Štark Areni će sve biti spremno za spektakl.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
MORA DA IZGUBI

18.10.2023 14:23

KO U DZAMIJI

I ONU BI STVAR DAO

18.10.2023 14:27

SOVINO PRAVO SLJIHTANJE !

SEVERNJAK

26.10.2023 18:14

KAKVA POZA !?