Ana i Rasta preko deteta leče frustracije: Parama hoće da nadomeste to što su u svađi!

Autor:

Zabava

18.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je pevačica ćerku upisala u Ršumov vrtić, tata ju je odmah odveo na tenis, utrkuju se ko će biti bolji roditelj.

Ana i Rasta preko deteta leče frustracije: Parama hoće da nadomeste to što su u svađi!

Foto: ATAImages

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, koji su nedavno ušli u otvoreni rat i počeli da blate jedno drugo u javnosti, nastavljaju da se takmiče i dokazuju ko je bolji roditelj preko deteta, te je upisuju na aktivnosti koje su stvar prestiža. 


Oni koji njihove postupke posmatraju sa strane primećuju da tako kao da pokušavaju da leče svoje frustracije i žele parama da nadomeste to što njih dvoje nisu u dobrim odnosima. 


- Pošto je Rasta zapretio Ani da više neće raspolagati njegovim ni detetovim novcem, ona kao da je namerno istraživala koja je školica najskuplja i baš nju je htela ona da joj plati. S druge strane, reper je vodi na najskuplji sport, kupuje joj rekvizite za tenis i sve što uz to ide, pa sve stvarno deluje kao da se nadmeću ko će više da priušti ćerkici. Ništa nije slučajno, njih dvoje su se i ranije prepucavali na sličan način i to je bio jedan od načina na koji vode rat, koji je nedavno ponovo postao i medijska atrakcija - priča izvor blizak bivšem paru. 
Republika

Foto: Instagram

Stefan Đurić Rasta tvrdi da je ćerki Tari veliki autoritet, iako nije strog roditelj


Podsećamo, Nikolićka je prvo odvela ćerku u obrazovno-vaspitni centar u Sopotu, udaljen 50 kilometara, koji će pohađati godinu dana, a mama će za njeno obrazovanje na godišnjem nivou potrošiti 5.500 evra. Tata Rasta se odmah zatim, odnosno istog dana, kad je Ana otkrila da joj je ćerka krenula u vrtić u kom sa decom radi čuveni pesnik Ljubivoje Ršumović, pohvalio na Instagramu da je naslednicu upisao na časove tenisa. Reper je objavio snimak na kojem se vidi kako Tara nosi ranac s reketima.


- Nisam je mnogo razmazio, korektan sam prema njoj. Nikada nisam vikao na nju ili podigao ruku. Čudno mi je što sam ja neko koga ona najviše poštuje... Moj uticaj na nju je veliki - komentarisao je Rasta nedavno odnos sa ćerkom Tarom, dok se Ana na društvenim mrežama pohvalila da je odvela ćerku u vrtić.
- Zašto ja moram u školicu - napisala u objavi na kojoj pozira s ćerkom.

Foto: ST/Nikola Mutić, Tanjug/T. VALIČ

Pesnik Ljubivoje Ršumović pohvalio Anu što je upisala ćerku u vrtić u kome on radi s decom

Povodom toga oglasio se i sam poznati pesnik.


- Radim s decom, recitujem im pesmice, učim ih da pišu... Nauče oni od nas mnogo, ali i mi od njih. Ceo život sam želeo da budem učitelj zahvaljujući mojoj učiteljici u Ljubišu, koja je bila divna, i, eto, san mi se ostvario - poručio je Ršumović i osvrnuo se na to što je i pevačica njegov vrtić prepoznala kao dobro mesto za svoje dete:
- Odlično je što je Ana upisala ćerkicu u ovu ustanovu, siguran sam da će joj biti lepo i da će naučiti mnogo lepih i korisnih stvari. U ovoj školi se mnogo pažnje posvećuje sportovima, pa sva deca, od onih najmlađih do najstarijih, imaju instruktore i trenere za fudbal, košarku, balet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading