BACALI SU FLAŠE, A JEDNA JE POGODILA UČENIKA ZUBOTEHNIČKE ŠKOLE: Oglasila se direktorka i iznela detalje sukoba u Veneciji!

Autor:

Hronika

18.10.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka Gajić je istakla da je bila u kontaktu sa majkom povređenog dečaka tokom celog incidenta, i da je majci bilo lakše kada je čula da je njen sin dobro.

BACALI SU FLAŠE, A JEDNA JE POGODILA UČENIKA ZUBOTEHNIČKE ŠKOLE: Oglasila se direktorka i iznela detalje sukoba u Veneciji!

Foto: Shutterstock

Direktorka Srednje Zubotehničke škole u Beogradu, Ana Gajić, izjavila je danas da je dečak koji je napadnut tokom školske ekskurzije u Veneciji u dobrom stanju. Prema izveštaju lekara, dečak je zadobio lakšu telesnu povredu. Međutim, škola još nije dobila službeni izveštaj od italijanske policije o samom incidentu.

Prema njenim rečima, incident se desio dok su učenici iz Srbije, uključujući devojčice iz Zubotehničke škole, bili na plaži u Veneciji, gde su pevali i zabavljali se. Na plaži se takođe nalazila grupa đaka iz Politehničke škole, i došlo je do konflikta između njih i nepoznatih osoba. Uplašene devojčice su se povukle prema hotelu, gde se sukob nastavio. Ostali đaci i njihov odeljenski starešina su došli na lice mesta, i tada su nepoznate osobe počele bacati flaše, koje su pogodile jednog učenika iz Zubotehničke škole.

Policija je pozvana, a povređeni dečak je prebačen u bolnicu, gde mu je brzo pružena medicinska pomoć. Lekari su zaključili da se radi o lakšoj telesnoj povredi, i dečak se oseća dobro. Nakon toga, dečak je nastavio sa ostalim učenicima na ekskurziji i učestvovao je u izletu u Veneciju.

Direktorka Gajić je istakla da je bila u kontaktu sa majkom povređenog dečaka tokom celog incidenta, i da je majci bilo lakše kada je čula da je njen sin dobro. Kada su se đaci vratili u Beograd, bili su srećni i zadovoljni ekskurzijom, ističući da su se lepo proveli.

Što se tiče nedostatka pisanih izveštaja od italijanske policije, Gajićeva je navela da nije običaj da takve informacije budu dostavljene školi i da su jedino dobili izveštaj od lekara koji je potvrdio da se radi o lakšoj telesnoj povredi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading