OGLASIO SE RASTA NAKON DOVOĐENJA U VEZU SA BELIVUKOVOM EKIPOM! Evo šta je imao da poruči bivšoj ženi

Autor:

Zabava

17.10.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jezivih osuda koje je dobio od bivše žene Ane Nikolić, Rasta je imao samo jedno da kaže.

OGLASIO SE RASTA NAKON DOVOĐENJA U VEZU SA BELIVUKOVOM EKIPOM! Evo šta je imao da poruči bivšoj ženi

Foto: Republika, ATA Images/Antonio Ahel, tanjug

Nakon burnog skandala između Stefana Đurića Raste i njegove bivše žene Ane Nikolić, reper se sada prvi put oglasio, a poruku koju je poslao javnosti je više nego jasna.

Republika

Foto: Instagram

Rasta sa ćerkom Tarom

Naime, nakon što ga je Ana optužila da ima veze sa ozloglašenim klanom Veljka Belivuka, Rasta nije davao izjave za medije, a kako se šuškalo žestok asvađa je izbila zbog para. Međutim, iako nije u dobrim odnosima sa njenom mamom, Stefan ćerki ispunjava svaku želju.

Republika

Foto: Instagram

Rasta sa ćerkom Tarom

Rasta je na svom Instagram profilu okačio par fotografija po kojima se može videti kako mala Tara uživa sa tatom. Prvo je objavio njihovu zajdničku sliku iz lifta, a potom i snimak kako Tara šeta njihovog ljubimca, dok on ide iza nje i sve beleži kamerom. Ispod ovih fotografija i snamka mogu se naći brojni komentari a svi se tiču Ane i Raste, te ih njihovi fanovi nagovaraju da budu u dobrim odnosima zbog ćerke.

Republika

Foto: ATAImages

Rasta i Ana Nikolić

- "Bravo, tako treba više vremena sa ćerkom da provodiš", "Pomirite se zbog tog zlata, nemojte nju sekirati", "Ana i ti ste dobri roditelji nemojte se svađati zbog nje" - bilisu samo neki od komentara.

Inače, Nikolićka je pre neki dan na svom Instagramu objavila poruku privatne prepiske sa Rastom, a potom ga optužila da je član klana Veljka Belivuka.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink, tanjug

Rasta, Ana Nikolić i Veljko Belivuk

U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo odj*bi - stoji u poruci koju je Ana objavila.

Podsetimo, Ana i Rasta su se razveli pre šest godina, a u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading