RASTA PROGOVORIO O ANINIM SNIMCIMA KOJI KRUŽE INTERNETOM: Reper prvi put o problemima bivše žene!

Autor:

Zabava

02.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta prvi put je prokomentarisao snimke koji kruže društvenim mrežama, gde ljudi apeluju da je Ani Nikolić potrebna pomoć.

RASTA PROGOVORIO O ANINIM SNIMCIMA KOJI KRUŽE INTERNETOM: Reper prvi put o problemima bivše žene!

Foto: ATA Images

Poznati muzičar Stefan Đurić Rasta govorio je prvi put o problemima koje je njegova bivša supruga Ana Nikolić imala, ali je kao i svaki put do sad, ostao prilično suzdržan kad su te teme u pitanju. 

Rasta je nedavno izbacio film o svom boravku u zatvoru, a sad je otkrio da je Ana u njemu trebala da glumi sebe, ali da su u poslednjem trenutku odustali od toga. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Rasta

- U početku, dok smo još razmišljali o tome da Ana bude u filmu, ja sam bio prvi koji je govorio da je glupo tražiti glumicu jer je ona jedina koja može da glumi samu sebe. Takav karakter teško je ponoviti, to se ne rađa dva puta - poručio je Rasta za Hello, pa se osvrnuo na snimke koji kruže društvenim mrežama, gde se aludira da je Ani potrebna pomoć.

- Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti - govorio je Rasta, pa dodao:

- Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti.

Republika

Foto: ATA Images

Rasta i Ana Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading