OVO JE ISTINA O RATU ANE I RASTE: Reperu preti ZATVOR ako Nikolićeva progovori: "U stanu krije KLJUČNE DOKAZE"

Autor:

Zabava

17.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićka je odlepila što je Stefan Đurić ucenjuje novcem, pa je rešila da ovog puta ide do kraja i otera ga u zatvor, tvrdi izvor.

OVO JE ISTINA O RATU ANE I RASTE: Reperu preti ZATVOR ako Nikolićeva progovori: "U stanu krije KLJUČNE DOKAZE"

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana objavila je rat svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti, a ako ona progovori o svemu što zna reper će ponovo završiti iza rešetaka, tvrdi za Srpski telegraf dobro upućeni izvor blizak nekadašnjem paru. 

Sudeći po svemu što je već iznela u javnost i tvrdnjama da je šurovao s ozloglašenim klanom Veljka Belivuka, Ana je toliko povređena da je spremna da svedoči protiv oca svog deteta, dok ključne dokaze navodno krije u stanu. 

Foto: ATA Images

Stefan Đurić Rasta se ozbiljno zamerio bivšoj ženi Ani Nikolić


- Ana i Rasta su već duži period pokušavali veštački da održe dobre odnose zbog ćerke Tare, a nju su najviše nervirale njegovo sve češće izjave u medijima kako je tera na lečenje uz priče da će joj on pomoći i morano i finansijski. U realnosti joj je zaprvo zavrnuo sve slavine i to je za nju bio okidač da razveže jezik i ispriča sve o čemu ćuti godinama, a što bi njega moglo ponovo da vrati u zatvor - priča za naš list njihov zajednički prijatelj i dalje otkriva:
- Upravo u stanu koji joj nabija na nos, da joj ga je on obezbedio, Nikolićka krije sve dokaze o njemu. Uvek se suzdržava zbog deteta, ali sada je na ivici da obelodani baš sve što zna, ovo što piše u porukama je ništa naspram toga. Ana je posebno odlepila što ju je uslovljavao novcem preteći da će njihovoj ćerki sam da kupuje šta joj je potrebno i da ona neće više da raspolaže detetovim parama. To je bio direktan povod da Nikolićka krene da iznosi njegov prljav veš, da pominje sve što pominje i navodi da je ona svih proteklih godina pod njegovom psihičkom torturom.
Republika

Foto: printscreen/RTV Pink, tanjug

Ana Nikolić tvrdi da je Rasta blizak saradnik Veljka Belivuka

Podsećanja radi, Rasta i sam u jednoj od poruka koje je Ana javno objavila pominje da od njega više ne očekuje ni dinar.
- Dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa, jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud.  U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština - stoji u Rastinoj poruci, nakon koje je Nikolićka otvorila Pandorinu kutiju:
- Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Džonko

17.10.2023 10:34

Dokle više ćemo se baviti OLOŠEM I NARKOMANIMA..!!? Ove spodobe ne zaslumuju ni jedno jedino slovo u bilo kojim medijima... TRULEŽ, SODOMA I GOMORA...!!!