OVAKO JE RASTA PROVEO DAN SA TAROM: Optužio Anu Nikolić da uznemirava njega i njegove roditelje!

Autor:

Zabava

14.10.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić danas je šokirala javnost svojom objavom na društvenoj mreži Instagram!

OVAKO JE RASTA PROVEO DAN SA TAROM: Optužio Anu Nikolić da uznemirava njega i njegove roditelje!

Foto: Republika

Pevačica Ana Nikolić je večeras objavila privatne prepiske sa svojim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, koji ju je optužio da je uznemiravala njega i njegove roditelje. Rasta je neko vreme proveo sa njihovom ćerkom Tarom, a slike je objavio na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara i Rasta

Rasta u poslednje vreme sve češće priča o Tari i govori kako je ona njegov život, a Ana ga je optužila da ju je oteo kad je bila beba.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara i Rasta

U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo odj*bi - stoji u poruci koju je Ana objavila.

Da li je ovo psihićko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso - napisala je Ana, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink, tanjug

Ana, Rasta i Belivuk

P.S. Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I aš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnih Rasta još uvek nešto mafija, pret i zašto nije dobio 100 godina zatvora? - dopisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading