"OTKRIĆU SVE O RASTI I BELIVUKOVOM KLANU" Ana Nikolić ŠOKIRALA domaću javnost!

Autor:

Zabava

14.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić u javnost iznela prepiske sa svojim bivšim suprugom, Stefanom Đurićem Rastom!

"OTKRIĆU SVE O RASTI I BELIVUKOVOM KLANU" Ana Nikolić ŠOKIRALA domaću javnost!

Foto: Republika, ATA Images/Antonio Ahel, tanjug

Pevačica Ana Nikolić je večeras na svom Instagram profilu objavila privatne prepiske sa svojim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, a potom ga optužila da je član klana Veljka Belivuka.

- U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo odj*bi - stoji u poruci koju je Ana objavila.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink, tanjug

Ana, Rasta i Belivuk

- Da li je ovo psihićko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso - napisala je Ana, pa nastavila:

- P.S. Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I aš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnih Rasta još uvek nešto mafija, pret i zašto nije dobio 100 godina zatvora? - dopisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Nikolić i Rasta

Podseećamo, Stefan Đurić Rasta uhapšen je 2020. godine, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka. On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo određen pritvor, u kom je bio tri meseca. Rasti je nakon puštanja na slobodu dosuđena kasna od osam meseci kućnog pritvora, koju je odslužio. 18. aprila 2022. godine skinuo je nanogicu.

Reper se još uvek nije oglasio na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading