"NOVAC MI JE MISTERIOZNO NESTAO, FILM TI JE PROPAO" Ana Nikolić ocrnila Rastu, traži sumu koju dobija Nikol Kidman!

Autor:

Zabava

05.10.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bez dlake na jeziku o svom bivšem suprugu i njegovom novom ostvarenju!

"NOVAC MI JE MISTERIOZNO NESTAO, FILM TI JE PROPAO" Ana Nikolić ocrnila Rastu, traži sumu koju dobija Nikol Kidman!

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić se večeras pojavila u jednom poznatom prestoničkom hotelu, gde prisustvuje proslavi rođendana svog prijatelja. Ana je stigla u elitni hotel sama, a novinari su je odmah pitali zbog čega kasni:

- Kasnim zato što nisam normalna, ja se udajem i razvodm i oko svih krucijalnih stvari odlučujem za minut, a šta ću da obujem i šta ću da obučem je jedna agonija da ja smršam dva do tri kilograma dok se ispresvlačim.

Na konstataciju novinara da u svakom intervjuu spomene bivšeg supruga Rastu, Ana se pobunila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

- Ne, ne, uopšte ga ne spominjem nego on spominje mene, a ja bih ga zamolila ovim putem da me više ne spominje. Mi nismo više ništa, ja sam sada samo majka njegovog deteta i neka me malo zaboravi i neka počne da zarađuje na nekim drugim zvezdama. Dosta sam mu dala na marketingu, dosta sam mu dala para, zaradio je i previše! I Vanja, pi**a da vrati pare, to moram da kažem. Moje pare prvo, pa onda Rastine - poručila je Nikolićeva.

Na novinarsko pitanje kako se slažu oko ćerke Tare, Ana je najpre pitala:

- A vi ste socijalno, je l'? E pa, dobro se slažemo, to je zapravo jedino oko čega se slažemo, to je vrlo lepo određeno kada ona ide tamo. Ja sam i dalje jedini staratelj i tako će ostati - naglasila je ona i dodala da je isprovoicirana Rastinom pesmom odlučila da progovori o nestalom novcu od strane njegovog saradnika Vanje Ulepića, muzičkog producenta:

- Rasta onako perfidno iz "off-a" provocira, ima neku glupavu pesmu neki antihit kao "ja sam u grupi štakora koja je želela da on bude iza zatvora", ne znam već više šta je lupetao i "Vanja pi**o, vrati pare". E pa prvo taj Vanja i novac koji je legao na taj "Basiviti" gde je banka podigla novac i moj novac je misteriozno nestao. 

Republika

Foto: Republika

Rasta i Ana Nikolić

Ana se osvrnula i na Rastin autobiografski film "3211" za koji tvrdi da je propao:

- Film je propao jer sam zabranila lik i delo svoj jer on nije Frenis Ford Kopola, kad bude možda će nekada raditi film o meni. Jedino tačno što je rekao je da mene mogu da glumim samo ja - kazala je Nikolićeva za "Blic" koja dodaje i da postoji šansa da se ona pojavi u drugom delu filma, ali za ogroman novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading