"RASTARLETO, UĐI U ELITU" Ana Nikolić besna kao ris, brutalno odgovorila Rasti - pljušte prozivke!

Autor:

Zabava

03.10.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica javno isprozivala bivšeg muža, bukti rat!

"RASTARLETO, UĐI U ELITU" Ana Nikolić besna kao ris, brutalno odgovorila Rasti - pljušte prozivke!

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta nedavno je prvi put je prokomentarisao snimke koji kruže društvenim mrežama, gde ljudi apeluju da je Ani Nikolić potrebna pomoć. 

Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti - govorio je Rasta za Hello, pa dodao:

Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti.

Pevačica Ana Nikolić nije mogla da ostane imuna, pa je javno odgovorila na ovo preko svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

- Rastarleti buh poručila "sjaši", ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato što nisi Ford Fransis Cokola, drugo iz principa. Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora koji je u cz-u ležao zbog droge. Sram te bilo bre, ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi bre sebi retardu. Ajde bre vipe, od*bi. Ne dajem više besplate sacete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu. Mrš - poručila je Ana u svojoj objavi, a onda mu poručila da uđe u rijalit "Elita":

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić prozvlaa Rastu na Instagramu

- P.S. Vanja, p*čko vrati pre svega lično mijih stotina hiljada dolara, ali time se bave advokati. A Rastarleti je najbolje da uše u Elitu, to mu preporučujem od srca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading