ANA I RASTA KRENULI NA NASTUP, PA STALI NA LUDI KAMEN: Reper podelio hit detalje sa venčanje!

Autor:

Zabava

27.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić poznatiji kao Rasta otkrio je kako je došlo do venčanja sa Anom Nikolić.

ANA I RASTA KRENULI NA NASTUP, PA STALI NA LUDI KAMEN: Reper podelio hit detalje sa venčanje!

Foto: ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta sinoć je gostovao kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "AmiG Show", gde je govoprio o raznim detaljima iz svog privatnog života i otkrio neke stvari koje publika do sad o njemu nije znala. 

Rasta je tokom emisije priznao da sve u životu radi spontano i da je baš na taj način došlo i do venčanja sa pevačicom Anom Nikolić, kad su krenuli na jedan svoj nastup. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Rasta gostovanje u Amidžiju

- Oženio sam se na putu od kuće do nastupa, opština mi je bila usput - rekao je Rasta, a onda se Ognjen ubacio:

- To je stvarno bila ludačka ljubav i strast.

- To je bilo nenormalno. Mi smo krenuli na nastup i svratili smo u opštinu. Nama je moj vozač bio kum, njena frizerka kuma. To je bilo na putu, bili smo negde u Hrvatskoj. Ušli smo, svi smo bili šokirani. Znam da se mesecima čeka da ti samo dobiješ matičara, ali valjda kad smo ušli valjda je njima to bilo nenormalno da je bilo po ubzanoj proceduri i mi smo to tako uradili - ispričao je Rasta i oduševio sve u studiju.

Republika

Foto: Instagram

Rasta i Ana Nikolić venčanje

Podsećamo, Ana je jednom prilikom u emisji "Magazin IN" priznala da je papiure za razvod podnela u trenutku kad je Rastu najviše volela. 

Ja sam papire za razvod podnela kada sam ga najviše volela. Najteža, ali najispravnija odluka. Ja bih volela da smo ostali u braku, ali mi je ostao prijatelj i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni na našoj ljubavi, jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je ćerkica Tara - rekla je Ana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading