RASTA SA ĆERKOM NAPUSTIO DRŽAVU! U jeku Aninog novog SKANDALA reper spakovao kofere! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasta oduševio pratioce slikama sa letovanja sa ćerkom Tarom!

RASTA SA ĆERKOM NAPUSTIO DRŽAVU! U jeku Aninog novog SKANDALA reper spakovao kofere! (FOTO)

Foto: ATA Images


Reper Stefan Đurić Rasta odlučio je da poslednje dane avgusta provede sa svojom ćerkom, Tarom, koju ima iz braka sa pevačicom, Anom Nikolić. Rasta je Taru odveo na letovanje u Španiju, gde uživaju u sunčanju i kupanju tokom toplih dana. 

Rasta je prelepe trenutke koje provodi sa svojom mezimicom odlučio da podeli na društvenim mrežama i svojim pratiocima pokaže kako provode zajedničke trenutke. 

Republika

Foto: instagram.com

Rasta sa ćerkom Tarom

Đurić je na socijalnoj mrežiInstagram podelio par slika koje su on i mala Tara napravili na plaži, a dirljiv prizor raznežio je sve njegove pratioce. 

Međutim, to nije sve. Rasta nije štedeo ni kad je njihov smeštaj u pitanju, tako da su odseli uluksuznom apartmanu, u kojem Tara ima poseban krevet. Oni takođe imaju i ogromnu terasu, koja gleda na more i planine, privatan bazen i ležaljke. Iako Rasta i Tara uživaju na letovanju, Ana ipak trenutno muči muku sa bivšim partnerom, sa kojim je bila u emotivnoj vezi i o njemu iznosi prljav veš, nakon raskida koji se desio. 

Republika

Foto: instagram.com

Rasta Instagram

- Šta reći...? Čekam da naprave tabletu za "selektivno gubljenje pamćenja".. .Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka amin. A gospodin sa slike je završio "bogosloviju"...Tako kaže. ..Ali svašta je on pričao... Ja se osecam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem. Zato sto ja kažem baš ono što mislim i to i uradim bez izuzetka. Danas je to "neverovatno" da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu "narko-konzumenata", jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin-Ana Nikolić Đurić - napisala je ona.

Republika

Foto: Republika

Ana Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading