ANA NIKOLIĆ SE RASULA NA KOMADE NAKON PREVARE: Pevačica nakon raskida sa BOGOSLOVOM ne zna gde bije, ponovo se oglasila (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

29.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da podnese da je prevarena, jedva skuplja snagu da nastavi dalje!

ANA NIKOLIĆ SE RASULA NA KOMADE NAKON PREVARE: Pevačica nakon raskida sa BOGOSLOVOM ne zna gde bije, ponovo se oglasila (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić ne može da se oporavi od raskida s dečkom, koji joj se predstavio kao bogoslov, a kojeg je upoznala u manastiru u Rakovici.

Naime, Ana se juče oglasila na drutšvenoj mreži Instagram kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a onda i kratak tekst u kom je istakla da ju je lagao i varao, te da je ona njemu bila verna. Dodala je i da je on njen fan.

Međutim, Nikolićeva se tu nije zaustavila, te se ponovo oglasila na pomenuoj društvenoj mreži, postavila je svoj snimak kako daje intervju, a u pozadini je muški glas.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Pobedila si i uspela si, sama, svojim radom, svojim znojem, nije bilo lako jer bila si umorna. Bila si plašljiva, hrabra i lomljiva, ali...

Ona je ispod snimka napisala potvrdu tih reči.

- Pobedila sam... Svakako... Celi svet... Ali biću još jača i bolja... Kad pobedim sebe - napisala je pevačica, a komentari su se nizali.

 

 

Mnogi veruju da se tako oseća zbog još jednog poraza u ljubavi i da pati zbog raskida s bogoslovom.

"Najveći smo sebi neprijatelji i onda kada shvatimo da je vreme za promene postajemo jače nego ikada. Tako ćeš i ti izdržati, verujem u tebe i tvoju snagu. Samo napred! Nema predaje! Uz tebe sam lutko", jedan je od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading