NAJISKRENIJA RASTINA ISPOVEST: Progovorio o odnosu sa Anom Nikolić i Tarinom ODRASTANJU!

Autor:

Zabava

17.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper otvorio dušu o odrastanju ćerke Tare, pa napravio paralelu sa svojim!

NAJISKRENIJA RASTINA ISPOVEST: Progovorio o odnosu sa Anom Nikolić i Tarinom ODRASTANJU!

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, danas je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" imao ispovest o svom detinjstvu, odnosu sa bivšom ženom, pevačicom Anom Nikolić i ćerkom Tarom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rastina ispovest

- Ja sam mnogo radio na tome da ne pravim paralelu između mog i Tarinog detinjstva. Bilo je lepo, ali i opasno detinjstvo, više opasno nego teško. Sve stvari u životu koje mi se dese one su najbolja stvar u životu koje nam se dese. Sve što nam se u detinjstvu desilo, desilo nam se s razlogom. Za svako negativno iskustvo smatram da je potencijalno neka snaga koja će me gurati da napravim nešto. Svaki loš rezultat u životu me čini jačim. Definitvno je da sam se promenio i da sam bliži ljudima i medijima, to je dosta promenilo to neko viđenje. Smatram da je to sve momenat nekog sazrevanja, meni se mladom desilo da sam krenuo da živim svoje snove. Nikad nisam žudio za novcem i bogatstvom, ja se bavim biznisom i bitno mi je da znam da li sam u nečemu dobar ili ne. Ne dozvoljavam da novac preuzme moj karakter - rekao je reper i progovorio o odnosu sa bivšom ženom:

- Ana i ja jesmo u korektnim odnosima. Zbog Tare smo u dobrim odnosima. To je Tarina mama, ja a ja nju bezuslovno volim. Pokušavam da držim te neke odnose na normali. Mislim da je to najbitnija stvar. Svaka životna lekcija je vetar u leđa za dalje. Zahvalan sam Ani na svemu, prvenstveno na Tari. Kad je u pitanju ljubav ne kalkulišem preterano. Pitali su me da li sam izgubio veru u ljubav, tada bih izgubio veru za životom. Ja želim da mi se to prirodno desi, nema prototip žene koje jurim, energija se desi ili ne desi i to je to - istakao je reper.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rastina ispovest

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading