TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Čeka Carevo dete, evo u kom je mesecu - sve joj teško pada

Autor: P. R.

Zabava

27.09.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kom mesecu je bivša zadrugarka, sve joj teško pada!

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Čeka Carevo dete, evo u kom je mesecu - sve joj teško pada

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, a lepe vesti i dalje krije od najbližih.

Osećanja su joj, kako navodi izvor, pomešana. Srećna je, ali i uplašena, budući da je saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na buran način stavili tračku na veridbu i ona se iz njegove rodne Crikvenice vratila u Beograd.

- Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povređena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dete - počinje priču izvor i nastavlja:

- U trećem je mesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek želela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve - da čeka dete čoveka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi. Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti - zaključio je izvor za Pink.rs, a Aleksandra Nikolić do objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aba

27.09.2023 11:08

Da li su pvo "pripreme" za ulazak u Elitu Alex, Maje, Cara...? "Izvori bliski " akterima ovakvih i sličnih priča su najčešće mutni i većina plasiranih "istina" do sada se pokazalo kao laž i "odplivalo " u zaborav.

Ljiljana

27.09.2023 19:01

Jadnica nije znala,baš je nevina i prvi put imala seksualne odnose. Ako je uopšte trudna?! Posvetila se veri posećuje manastire? Morala bi sve manastire posetiti,sve crkve. I oko svakog obići mnogu puta u krug. I opet ko zna dali će joj gresi biti oprošteni.Kad bi se jednom posetom gresi okajali, svi bi bili bezgrešni. Kada je lagala za trudnoću, sada ili u narod pita??? Ne izigravaj sveticu, jer i to je greh. Treba još samo neko i da joj poveruje. Ućićeš u Elitu ako imaš obraza, ali ti to nemaš!!! 🤮🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🤮.