OTAC METLOM PRETUKAO ĆERKICU (12), PRIJAVIO GA MUŠKARAC (40) SA KOJIM SE DEVOJČICA VIĐA! Diglo se celo selo zbog odluke policije i suda!

Autor:

Hronika

03.10.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što se na tom snimku vidi je tačno, ali ova priča ima i drugu stranu. U devojčicu se zagledao muškarac starosti između 40 i 50 godina i mi komšije znamo da se ona sa njim viđala. Svaki čas je dolazio kad roditelji nisu kod kuće, a on je i prijavio da otac tuče dete, pričaju komšije.

OTAC METLOM PRETUKAO ĆERKICU (12), PRIJAVIO GA MUŠKARAC (40) SA KOJIM SE DEVOJČICA VIĐA! Diglo se celo selo zbog odluke policije i suda!

Foto: Shuttestock

zlostavljanje deteta

U selu nedaleko od Čačka prošlog meseca se odigrala drama u domu petočlane porodice, tokom koje je otac troje maloletne dece, prijavljen za nasilje u porodici.

Njemu je pored prijave policije, izrečena i mera udaljenja iz porodičnog okruženja u trajanju do mesec dana.

Naime, incident u kojem je otac metlom tukao dvanaestogodišnju ćerku, osvanuo je nedavno i na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi da otac devojčicu starosti 12 godina udara drvenim predmetom, nalik na dršku od metle. Dok ona beži od njegovih udaraca, vidi se i čuje majka koja oca podržava, a lice koje snima upozorava oca da dete ne tuče po leđima.

- Sve što se na tom snimku vidi je tačno, ali ova priča ima i drugu stranu. U devojčicu se zagledao muškarac starosti između 40 i 50 godina i mi komšije znamo da se ona sa njim viđala. Svaki čas je dolazio kad roditelji nisu kod kuće. Reč je o starijem muškarcu, sezoncu koji radi na izgradnji auto-puta. Tog dana je on došao automobilom da je uzme ispred kuće, kada je otac iznenada naišao. Sezonac je pobegao, a otac je jedino s batinom uspeo da vrati dete u kuću - priča komšija ove porodice koja pored ove devojčice ima još jednu stariju i sina, koji je najmlađi.

- Da bezobrazluk bude veći, komšiju je sezonac, koji mu je napastvovao dete, prijavio za nasilje u porodici, odnosno to su učinili on i devojčica koju je nagovorio - priča meštanin sela koji kaže da nakon što je otkriven u svojim namerama, predator je još neko vreme boravio u blizini kuće, u centru sela.

- Čim je stigla policija on je upalio auto i otišao, a oca su kasnije iz kuće udaljili. Otac je bio besan i ogorčen, ispričao je policiji sve kako je bilo, a sada mu predstoji da se brani na sudu - priča komšija dodajući da su brojni meštani spremni da na sudu posvedoče u korist oca, za kojeg tvrde da ranije nije pravio probleme.

Iz Policijske uprave u Čačku su potvrdili da se početkom septembra ovaj događaj odigrao i da su pripadnici MUP-a postupali u skladu s ovlašćenjima.

- Slučaj je prijavljen policiji, a ekipa je izašla na teren i postupala. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici u konkretnom slučaju su izrečene obe mere, udaljenje i zabrana kontakta s porodicom - izjavila je Bojana Kovačević, PR Policijske uprave u Čačku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading