"PAR KLINACA SE OBESILO O KREVET" Najsurovije scene iz zatvora, Rasta otkrio ŠOK DETALJE!

Autor:

Zabava

20.09.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper otvorio dušu o zatvorskim danima, pa priznao šta ga je najviše šokiralo!

"PAR KLINACA SE OBESILO O KREVET" Najsurovije scene iz zatvora, Rasta otkrio ŠOK DETALJE!

Foto: Republika

Rasta

Reper Stefan Đurić Rasta u poslednje vreme sve otvorenije priča o svojim zatvorskim danima, a u jednom podkastu je nedavno otkrio koja mu je bila najsurovija stvar kojoj je prisustvovao. Kako je rekao, tuče ga nisu toliko potresale, koliko samoubistva pojedinih momaka.

Republika

Foto: TikTok.com/ispodnule

Rasta

- Tuče su okej, to mogu i da skapiram. Ali bilo je odvratnih situacija, par klinaca se ubilo, razumeš, obesilo ovaj unutra. Kako se obesio? Kaže, brate, o krevet. Zamisli koja je to želja da se ti obesiš, koja je to želja da umreš. To mi je bilo najsurovije. Bilo ono situacija, čovek na setnji, samo odjednom, brate, pljas žilet, razumeš, ono po vratu. Ali dobro, sve je to život - ispričao je Rasta u jednom podkastu.

On je nedavno izjavio i da mu je u zatvoru najviše nedostajala porodica, kao i da se brinuo hoće li moći da se bavi muzikom.

- Porodica mi je najviše nedostajala, tako blizu, a tako daleko. Trudio sam se da nekako i sve te informacije spolja, primam normalno. Kada mi je došao papir za 12 godina zatvora, ja sam pitao da li ću moći da snimam pesme po zatvoru.. Ali to mi je falilo, bavljenje muzikom - rekao je Rasta za "Premijeru - Vikend specijal", pa otkrio šta je prvo uradio kad je izašao:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rasta

- To je bio 27. 01. Sveti Sava, ja se sećam, ja sam bukvalno došao kući, odmah sam zagrlio Taru, do uveče sam je grlio i uveče otišao u studio - ispričao je Rasta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mrkela

20.09.2023 10:45

Šabane smešan si