"PRETIO MI JE SMRĆU, OTEO DETE" Ana Nikolić optužila Rastu da je član Belivukovog klana - objavila šokantne privatne prepiske!

Autor:

Zabava

14.10.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić objavila Rastine privatne prepiske u kojima joj je pretio zatvorom i oduzimanjem bebe!

"PRETIO MI JE SMRĆU, OTEO DETE" Ana Nikolić optužila Rastu da je član Belivukovog klana - objavila šokantne privatne prepiske!

Foto: printscreen/RTV Pink, tanjug

Pevačica Ana Nikolić ponovo ratuje sa svojim bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom. Ana je u javnost iznela njihove privatne prepiske, a potom ga ponovo optužila da je član klana Veljka Belivuka. U nastavku pročitajte sadržaj poruke koju je Ana objavila na svom Instagram profilu, kao i njene optužbe.

Republika

Foto: Republika

Rasta i Ana Nikolić

- U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo odj*bi - stoji u poruci koju je Ana objavila.

Nikolićeva je u opis ove fotografije dopisala sledeće:

- Da li je ovo psihićko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso - napisala je Ana, pa nastavila:

- P.S. Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I aš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnih Rasta još uvek nešto mafija, pret i zašto nije dobio 100 godina zatvora? - dopisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ATA Images

Rasta i Ana Nikolić

Kako je Republika ranije saznala, Rasta još nije alarmirao nadležne službe da bi eventualno zatražio da dobije starateljstvo nad detetom, a pevačici je dao još jednu šansu da se vrati na pravi put.

- Što se tiče toga kod koga sada treba da ostane dete, Ana i Rasta su se dogovorili ko će da brine o ćerkici odmah nakon što su se razveli i tako je do danas. Ako se ispostavi da ona nije podobna majka, on može da traži da dete živi kod njega i da u tom smislu preuzme brigu i dođe sa zahtevima da se njemu dodeli starateljstvo. Mi sada ne možemo da znamo kakav dogovor oni imaju, da li je on već nešto zatražio, ali je činjenica da bi možda bilo najbolje da u ovom momentu dete bude uz oca, bar sve dok majka opet ne stane na noge. Što se kaže, dete ima i oca i majku, a treba da bude uz onog roditelja koji najbolje obavlja tu funkciju. Centar za socijalni rad reaguje tek pošto neki roditelj dođe s određenim zahtevima, a za sada Rasta nije preuzeo nikakve mere - pričao je naš sagovornik nedavno i dodao da je za Anu dobro da se malo skloni iz Beograda:

- Ona je već nekoliko dana u selu kod Paraćina. Tamo se zabarikadirala, pogasila je telefone i nikome se ne javlja. S njom je i drugarica, od koje se ne odvaja, a kad će da stane opet na noge, niko ne zna. Za sada je mnogo bolje da Rasta brine o detetu. Ana je van sebe, pod velikim je stresom, a detetu treba majka koja će da se posveti u svakom smislu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading