MAJKA GA JE OBILAZILA U ZATVORU, OTAC NIKADA! Rasta nikada neće zaboraviti SUZE roditelja: Prvi put sam video tatu da plače kad...

Autor:

Zabava

07.10.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper otvorio dušu o svojim roditeljima i danima u zatvoru!

MAJKA GA JE OBILAZILA U ZATVORU, OTAC NIKADA! Rasta nikada neće zaboraviti SUZE roditelja: Prvi put sam video tatu da plače kad...

Foto: Republika

Rasta

Reper Stefan Đurić Rasta otvorio je dušu o odnosu sa svojim roditeljima i svom turbulentnom životu poslednjih nekoliko godina. 

- Meni se za jednu godinu desi što se nekima možda za tri, četiri, pet. Meni se za ove tri godine puno toga desilo. Možda se i osećam posle svega toga što mi se desilo kao da dolazim prvi put - ispričao je Rasta u emisiji "Balkanskom ulicom".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Rasta

Tokom boravka u zatvoru Rastu je redovno posećivala majka, a kako je izgledao pretres stana i kako se pozdravio sa majkom kada ga je policija odvodila ispričao je takođe u pomenutoj emisiji.

- Mene je moja majka grlila i tako smo se i pozdravili - kaže Rasta.

I dok je majka bila ta koja ga je redovno obilazala tata, kako kaže Rasta, nije dolazio u zatvor u posetu, a objasnio je i zašto.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Rasta

- Tada sam, ja mislim prvi put video svog oca da plače, kada sam došao kući - kazao je Rasta i dodao:

- I mačka je bila mnogo srećna kad me je videla, Cici moja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading