DRAMA NA SLOBINOM I RASTINOM LETU: Nisu mogli da SLETE u Beograd, reper se hitno oglasio, ovo su svi detalji!

Autor:

Zabava

25.09.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji dramatičnog leta na kom su bili Sloba Radanović i Rasta!

DRAMA NA SLOBINOM I RASTINOM LETU: Nisu mogli da SLETE u Beograd, reper se hitno oglasio, ovo su svi detalji!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pevač Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta preživeli su pravu dramu na letu iz Dizeldorfa za Beograd, u noći između nedelje na ponedelja. Oni su se ukrcali na poslednji let koji je iz nemačkog grada išao za našu prestonicu, ali su zbog jakog nevremena koje je pogodilo region bili primorani da slede u Budimpeštu, saznaju domaći mediji.

- Avion je bio pun putnika, među nama je bilo i dosta muzičara koji su se vraćali sa nastupa iz dijaspore. U početku je sve bilo u najboljem redu ali su iznad Mađarske krenule jake turbulencije. U avionu se bukvalno sve treslo, padale su stvari po putnicima a onda je pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje - govori jedan od putnika za Telegraf.rs.

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

- Kružili smo iznad Budimpešte po toj oluji i nikom nije nilo svejedno. Kada je nastala totalna panika u avionu pilot nas je obavestio da smo dobili dozvolu za sletanje i da ćemo uskoro biti na pisti u Budimpešti. Svima je laknulo kada smo to čuli i samo smo čekali da osetimo tlo pod nogama. Bukvalno su svi bili zeleni od straha uključujući i Rastu i Slobu - završava priču izvor.

Kako se dalje navodi, putnici su na pisti proveli više od dva sata. Rasta je za gorepomenuti medij potvrdio ovu informaciju.

- Sleteli smo noćas u Budimpeštu, a jutros rano smo stigli u Beograd kombijem. U pitanju je bila jedna nezaboravna avantura - rekao je Stefan sa osmehom za Telegraf.rs.

Republika

Foto: Republika

Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading