ŠTA SMO NAUČILI NAKON NIZAME? NIŠTA! AIDA JE UBIJENA: Tuga slomila srca cele Bosne i Hercegovine nakon zločina u Zavidovićima: Majka dve devojčice ubijena je!

Autor:

Svet

25.09.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti o ubistvu Aide Dendić društvenim mrežama se proširilo izražavanje nezadovoljstva.

ŠTA SMO NAUČILI NAKON NIZAME? NIŠTA! AIDA JE UBIJENA: Tuga slomila srca cele Bosne i Hercegovine nakon zločina u Zavidovićima: Majka dve devojčice ubijena je!

Foto: Youtube/Avaz TV

Aida Dendić ubijena u Zavidovićima

Zavidovići su u šoku nakon stravičnog događaja u pekari "Central", kada je Mersud H. brutalno ubio Aidu Dendić.

U sinoćnjoj pucnjavi u zavidovičkoj pekari “Central”, u ulici Zlatnih ljiljana, smrtno su stradali radnica D. A. i muškarac H. M., potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Kako pišu mediji u Bosni i Hercegovini, dežurni tim Policijske stanice Zavidovići dojavu o pucnjavi primio je u 21.17, a istragu su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP ZDK i pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zenica.

- Uviđaj je trajao do 1.35. Na licu mesta identifikovana je žrtva, radnica pekare D. A., rođena 1990. godine te muškarac H. M., rođen 1978. godine. Pretpostavlja se da je H. M. počinilac ubistva te da je nakon toga počinio i samoubistvo - kaže Fišek.

Foto: Facebook, Shutterstock

Ubistvo i samoubistvo u Zavidovićima

Nakon vesti o ubistvu Aide Dendić društvenim mrežama se proširilo izražavanje nezadovoljstva. Ljudi najviše ističu da su dve žene usmrćene u jako kratkom vremenskom intervalu Nizama Hećimović i sada Aida Dendić. Ubijene su od strane muškaraca.

Jedan status na društvenoj mreži je toliko potresan da tera suze na oči, a mi ga prenosimo u celosti:

- Duša boli, srce plače...  Šta smo naučili nakon ubistva Nizame? Majka dve devojčice ubijena je sinoć u Zavidovićima. Aida Dendić ubijena je. Iživljavanje nad ženama ne prestaje.  Prijavljivala je i molila Nizama, bežala je... Mnoge majke su prijavljivale, strahovale... Nisu dočekale zaštitu. Zakazalo je sve. Celi sistem. Celo društvo. Stalno ovo govorimo, a u međuvremenu, deca bez svojih majki ostaju... Do kada??!!! Uzvišeni, smiluj se Aidi, a devojčicama njenim podari lepo detinjstvo. Amin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading