ZAUSTAVILI SU JE NA ULICI I PITALI ŠTA BI URADILA DA SE VRATI U PROŠLOST: Odgovor ove BAKE je sve raspametio, svi bismo je trebali poslušati!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.09.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova 74. baka je sve oduševila pozitivnim razmišljanjem.

ZAUSTAVILI SU JE NA ULICI I PITALI ŠTA BI URADILA DA SE VRATI U PROŠLOST: Odgovor ove BAKE je sve raspametio, svi bismo je trebali poslušati!

Foto: TikTok/printscreen

Sigurno vam je bar jednom na pamet palo, šta biste sve mogli da uradite kada biste mogli da vratite vreme. Većina ljudi odgovara da bi voleli da poprave neku grešku ili situaciju gde su pogrešili.

Sedamdesetčetvorogodišnju ženu zaustavili su na ulici i pitali su je šta bi promenila da se ponovo rodi. 

Došlo se tako na temu naknadne pameti koju mnogi pogrešno tumače pa kada razmišljaju o prošlosti, uglavnom sebe krive za ono što su mogli da urade, a nisu, mogli da kažu ali su ipak prećutali.

Odgovor koji su dobili bi trebali svi da poslušaju!

 

 

- Nikad nemoj da misliš da će sutra biti neko dobro vreme. Uživaj u životu svaki dan. Zato, jer sam ja uvek pre mislila da ću biti srećnija u budućnosti, sutra. I onda samo rad, rad, rad. Ma previše posla. To nije dobro. Ljudi, treba da uživate u životu - rekla je ova žena koja je učestvovala u jednoj anketi.

Razmišljanja ove vrste treba da posluži kako bismo se opustili i više živeli u uživali u životu i sadašnjem trenutku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading