STRAH ME SADA DA PROĐEM OVUDA: Meštani Zavodovića uspaničeni nakon ubistva Aide- zabrinjavajuće je i plašimo se!

Autor:

Svet

25.09.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se radi na utvrđivanju motiva ubistva i samoubistva u pekari u Zavidovićima.

STRAH ME SADA DA PROĐEM OVUDA: Meštani Zavodovića uspaničeni nakon ubistva Aide- zabrinjavajuće je i plašimo se!

Foto: Youtube/Avaz TV

Aida Dendić ubijena u Zavidovićima

U sinoćnjoj pucnjavi u zavidovičkoj pekari “Central”, u ulici Zlatnih ljiljana, smrtno su stradali radnica D. A. i muškarac H. M., potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Kako pišu mediji u Bosni i Hercegovini, dežurni tim Policijske stanice Zavidovići dojavu o pucnjavi primio je u 21.17, a istragu su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP ZDK i pod nadzorom dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zenica.

- Uviđaj je trajao do 1.35. Na licu mesta identifikovana je žrtva, radnica pekare D. A., rođena 1990. godine te muškarac H. M., rođen 1978. godine. Pretpostavlja se da je H. M. počinilac ubistva te da je nakon toga počinio i samoubistvo - kaže Fišek.

Građani Zavidovića jutros uznemireni

- Jutros čuo na vestima. Ne znam ništa o tome. Brinu me takve situacije i takvi slučajevi. Mora biti zabrinut svako. Šta rade, ne znam, katastrofa. Trebaju nešto preduzeti, šta čekaju, ne znam - kaže jedan od građana, prenose tamošnji mediji.

- Nije normalno. Ako ne možeš da se lepo rastaneš. Rastati se i svako sebi, drugačije ne bih uradio.

- Sinoć sam pročitao na Fejsbuku. Brinu me takve vesti. Ništa se ne radi da se to spreči.

- Čula sam. Brine me. Ne preduzima se dovoljno. Zabrinjavajuće je i plašimo se. Treba preduzeti nešto zbog nošenja oružja.

- Idem ženu da čuvam i imam hiljadu briga. Strah me sada ovuda proći. Treba se kontrolisati nošenje oružja - kažu građani.

Još se radi na utvrđivanju motiva ubistva i samoubistva, ali prema izjavama svedoka, žena i muškarac nisu bili u srodstvu niti u bračnoj vezi, ali će se veštačenjima utvrđivati, kako je rekao Fišek, da li su bili i u kakvoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading