ŠOK VESTI ZA ODBOJKAŠICE SRBIJE: Pobede u Kini ipak nisu bile dovoljne

Autor:

Sport

25.09.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ishod uticali porazi od Dominikanske Republike i Kine.

ŠOK VESTI ZA ODBOJKAŠICE SRBIJE: Pobede u Kini ipak nisu bile dovoljne

Foto: www.profimedia.rs

Odbojkašice Srbije ispunile su glavni cilj na kravifikacionom turniru za Olimpijske igre i overile vizu za odlazak u Pariz 2024. godine. Međutim, ubrzo posle toga za izabranice Đovanija Gvidetija su stigle šokantne vesti.

Naime, odbojkašice Srbije nazadovale su za jednu poziciju na najnovijoj FIVB rang-listi. One su sada četvrte na svetu, dok su se Brazilke popele na treće mesto. Na prvom mestu rang -liste je šampoon Evrope Turska, a zatim SAD. Na ovakav rang direktno su uticali porazi koje su Gvidetijeve devojke zabeležile. Naime, svaki trijumf se gleda, pa i svaki osvojen set, a to je nedostajalo Srpkinjama da pobede Dominikansku Republiku i Kinu.

Republika

Foto: Starsport

Đovani Gvideti

Međutim, ovaj pad nije poremetio atmosferu u srpskom timu. Naprotiv, naša najbolja igračica Tijana Bošković puca od optimizma pred Olimpijske igre u Parizu.

- Treća je sreća! Pariz, dolazimo - napisala je Boškovićeva na društvenoj mreži X )nekadašnji Tviter) i oduševila sve svoje navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading