U PUCNJAVI U PEKARI PRONAĐENO DVOJE MRTVIH! Ubio devojku na radnom mestu, pa presudio sebi

Autor:

Svet

25.09.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe smrtno su stradale u pucnjavi u pekari "Central" u Zavidovićima, saopšteno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

U PUCNJAVI U PEKARI PRONAĐENO DVOJE MRTVIH! Ubio devojku na radnom mestu, pa presudio sebi

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

U sinoćnjoj pucnjavi u pekari "Central" u Zavidovićima ubijena je 33-godišnja radnica D. A.. Nju je ubio 45-godišnji muškarac H. M., koji je potom počio samoubistvo, potvrđeno je za Klix.ba.

Na licu mesta identifikovana je žrtva, radnica pekare D. A., rođena 1990. godine te muškarac H. M., rođen 1978. godine. Pretpostavlja se da je H. M., koji nije bio radnik pekarnice, počinitelj ubistva i da je nakon toga počinio i samoubistvo.

Trenutno se istražuju motivi ovog zločina, nakon čega će biti poznato više detalja.

U večernjim satima u Zavidovićima u BiH dogodio se tragičan slučaj u kojem su u jednoj pekari pronađena dva beživotna tela, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a ZDK.

Ovu informaciju potvrdio je portparol MUP-a ZDK Elvedin Fišek te je naglasio kako se za sada ne može govoriti o detaljima ovog tragičnog čina.

- U 21:17 policija u Zavidovićima primila je dojavu da je u Ulici Zlatnih ljiljana došlo do upotrebe vatrenog oružja. Policija je u pekari u kojoj se sve dogodilo pronašla dva beživotna tela. U pitanju su žena i muškarac - rekao je Fišek za Klix.ba.

Veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK trenutno se nalazi na terenu. U toku je ispitivanje svedoka i utvrđivanje svih elemenata ovog događaja.

Za sada nije poznat identitet osoba čija su tela pronađena niti je poznato jesu li bili u srodstvu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ZDK imat će više informacija nakon obavljenog uviđaja, piše Jutarnji.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading