VREĐAO SRBE, A SAD OCA NAZVAO OLOŠEM: Jusuf Nurkić ne prestaje sa iznošenjem prljavog veša

Autor:

Sport

25.09.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je za njega jedina svetinja.

VREĐAO SRBE, A SAD OCA NAZVAO OLOŠEM: Jusuf Nurkić ne prestaje sa iznošenjem prljavog veša

Foto: Tanjug/AP

Jusuf Nurkić

Jusuf Nurkić ne prestaje sa iznošenjem prljavog veša iz svoje porodice. Košarkaš Portlanda odavno nije u dobrim odnosima sa svojim "biološkim" ocem, kako on jedino zove Hariza Nurkića, a kada ga nije pozvao na svadbu za taj konflikt čuli su čak i oni koji ne prate karijeru igrača iz Bosne i Hercegovine.

Od tada je prošlo neko vreme, ali bes u Jusufu i dalje bukti. O tome svedoči i njegova poslednja objava na društvenim mrežama u kojoj potvrđuje da je za njega samo majka roditelj, da je ona svetinja, a da za oca ne želi ni da čuje.

- Majka zablistala. A biOLOŠki roditelj može biti svako - napisao je Nurkić uz jasnu igru reči i slova uperenu protiv oca.

 

 

Podsetimo, Hariz Nurkić, otac proslavljenog NBA košarkaša dospeo je u centar pažnje javnosti kada je otkrio da ga sin nije zvao na svadbu.

- Žao mi jeste, ali nisam mogao da utičem na to. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi biti sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne priča sa ocem - rekao je tada Hariz Nurkić.

Ubrzo je stigao i žestok odgovor.

- Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme - napisao je Jusuf Nurkić.

Foto: printscreen

Sramna majica Jusufa Nurkića

Inače, Nurkić je ranije žestoko vređa sve Srbe nazivajući nas ratnim zločincima, a majicom je veličao vojnike koji su ratovali protiv Srba i ubijali ih. On je obukao je majicu sa imenima poginulih vojnika iz ratova devedesetih, koji u bošnjačkoj javnosti imaju status heroja. Pritom je na Fejsbuku podelio video na kojem veliča rat u Bosni i Hercegovini, pa sluša i peva kasidu "Devet heroja”. Reč je o kasidi posvećenoj devetorici vojnika Armije Republike Bosne i Hercegovine odlikovanih najvećim ratnim odličjem Ordenom heroja oslobodilačkog rata, među kojima su general Izet Nanić, Hajrudin Mešić, Safet Hadžić, Safet Zajko, Mehdin Hodžić, Midhat Hujdur, Adil Bešić, Nesib Malkić i Enver Šehović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading