HAOS U PORODICI NURKIĆ! Otac NAPAO Jusufa što ga NIJE ZVAO NA SVADBU, ovaj ŽESTOKO odgovorio: Ljudski OLOŠ I IZROD, tukao mi je majku!

Autor:

Sport

01.08.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dospela je familija NBA zvezde u centar pažnje.

HAOS U PORODICI NURKIĆ! Otac NAPAO Jusufa što ga NIJE ZVAO NA SVADBU, ovaj ŽESTOKO odgovorio: Ljudski OLOŠ I IZROD, tukao mi je majku!

Foto: Tanjug/AP

Jusuf Nurkić

Hariz Nurkić, otac proslavljenog NBA košarkaša iz Bosne i Hercegovine, Jusufa Nurkića, dospeo je u centar pažnje javnosti kada je otkrio da ga sin nije zvao na svadbu.

Žao mi jeste, ali nisam mogao da utičem na to. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi biti sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne priča sa ocem - rekao je Hariz Nurkić za "Avaz.ba", pa dodao:

- Pre pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime kupiti lekove koje moram piti zbog te embolije. Dabogda on imao milijarde, a ne milione, ali, ako ima nesporazum, mora se razgovarati. Tada su i nastale nekakve nesuglasice, ne znam ni ja, iskren da budem, zbog čega. Nešto se naljutio, ne vidim razlog. Ja sam čitav život posvetio borbi za porodicu. Ipak, u životu se ne vrati sve onako kako zaslužujete.

 

 

Otkrio je i da se Jusuf Nurkić posvađao sa rođenim bratom.

Naljutio se i na brata pa sam mlađeg sina zamolio da se pomire, barem zbog svadbe. Ne mogu više u sebi da držim sve ovo. Stalno čitam, kupio majci auto, nema mene, izveo majku na ćevape... Nisam ja željan ćevapa. Glumi neku veličinu. Neke struje su ga okružile, on zna svoj pravac i želim mu sve najbolje u životu - istkao je otac NBA zvezde, pa zaključio da je spreman da se pomiri sa sinom i pored svega:

- To je moje dete, ja njega ne mogu da mrzim. On mora da zna ko je bio žrtva. Ja sam izdržao rat, strašne stvari, a da ne mogu sve ostalo. Imam mnogo čvršći karakter nego što pojedini misle. Žao mi je zbog druge strane, prijatelja koji to malo trpe.

Ubrzo je stigao i žestok odgovor sa druge strane! Jusuf Nurkić optužio je oca za porodično nasilje i nazvao ga je ljudskim ološem i izrodom!

Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme. Moja porodica jesu ovi ovde na videu - napisao je Jusuf Nurkić uz video snimak koji je podelio na Fejsbuku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading