ŠOK U NBA LIGI: Košarkaška LEGENDA otišla u PENZIJU!

Autor:

Sport

29.07.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa više neće biti isto u najjačoj ligi sveta,

ŠOK U NBA LIGI: Košarkaška LEGENDA otišla u PENZIJU!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms i Judonis Haslem

Judonis Haslem, legendarni košarkaš Majami Hita, odlučio je da u 43. godini života okonča svoju profesionalnu karijeru, nakon čak 20 godina provedenih u franšizi sa Floride.

Haslem je svoju odluku saopštio na društvenoj mreži Instagram, gde se emotivnom porukom oprostio od Majamija.

- 20 godina... nemoguće je rečima opisati šta su mi ovih poslednjih 20 godina značile, ali me znate. Sigurno ću pokušati... Smatram se izuzetno blagoslovenim što mogu reći da odlazim iz ovog sporta bez ikakvih žaljenja. Titule, priznanja, bratstvo, ljudi, teško je ne biti u miru. Od neizabranog na draftu do trostrukog šampiona, saigrača godine, najstarijeg igrača koji je nastupio U NBA finalu, vodeći skakač u istoriji Hita i igrača sa najdužim stažom u timu, lista se nastavlja... Iako je ova putovanje imalo svoje uspone i padove, iskreno sam zahvalan i nemam nikakve žalbe... Sve do odluke da ostavim novac na stolu i ostanem u svom gradu!! Ti, Majami, si učinio da sve to bude vredno truda!! Sada je vreme za porodičnog čoveka... - istakao je Haslem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Udonis Haslem (@ud40)

Haslem je rođen u Majamiju, studirao je na Florida univerzitetu, a čitavu NBA karijeru je proveo upravo u Majamiju.

Šampion sa Hitom je bio 2006, 2012, odnosno 2013. godine, a tokom karijere je odigrao 1028 utakmica, računajući regularan deo sezone i plej-of, na kojima je u proseku beležio oko sedam poena, uz šest skokova po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading