ĐERE SAZNAO SJAJNE VESTI: Srbin blizu SENZACIONALNE titule!

Autor:

Sport

29.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo bi mogao da postane šampion posle gotovo tri godine.

ĐERE SAZNAO SJAJNE VESTI: Srbin blizu SENZACIONALNE titule!

Foto: Starsport

Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere sastaće se u subotu, od 16 časova, sa Kinezom Žižen Žangom, u meču polufinala ATP turnira u Hamburgu.

Laslo iza sebe ima spektakularan turnir, u četvrtfinalu je izbacio Lorenca Musetija, trećeg nosioca na turniru u lučkom gradu na severu Nemačke, pa je sada stigao na samo dva koraka do istorijske titule, koja mu može biti prva posle gotovo tri godine. Do sada je Laslo osvajao ATP Rio de Žaneiro 2019. godine, odnosno Sardinija open, godinu dana kasnije.

Takođe, Laci je saznao i još jednu sjajnu vest u Hamburgu. Naime, Kasper Rud, prvi nosilac turnira, doživeo je neočekivan poraz, pošto je u dva seta (6:0, 6:4) od njega bio bolji 19-ogodišnji Francuz, Artur Fils.

Tako je turnir iz kategorije 500 ostao bez svog glavnog favorita za osvajanje, pa je i Laslu olakšan put do treće titule u karijeri. Naime, ukoliko savlada Žanga, u velikom finalu će igrati protiv pomenutog Filsa, ili Aleksandra Zvereva.

Foto: Tanjug

Laslo Đere, srpski teniser

Jasno je da je Nemac trenutno najveći favoriz za titulu, ali je Saša znao u prošlosti da se "ugasi" i da svojim rivalima pomogne da ga savladaju, pa je svakako lakša prepreka u potencijalnom finalu, u odnosu na Ruda, koji je specijalista za šljaku.

Podsetimo, Đere i Žang će na teren u 16 časova, a odmah po okončanju njihovog duela će snage odmeriti i Zverev i Fils. Veliko finale turnira je zakazano za nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading