SRAM TE BILO JUSUFE: Nurkić UVREDIO sve Srbe iz BIH!

Autor:

Sport

08.09.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ni trunke srama.

SRAM TE BILO JUSUFE: Nurkić UVREDIO sve Srbe iz BIH!

Foto: Tanjug/AP

Jusuf Nurkić

Centar Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić šokirao je sve izjavom posle poraza od Litvanije.

On je prilikom svog obraćanja javnosti uvredio sve Srbe koji žive u Bosni i Hercegovini.

Znate kako funkcioniš kod nas. Imamo tri Bosanca, imamo tri Hercegovca i trojicu ne znam kako da ih nazovem. Dajte meni predsednika Saveza, direktora i upravni odbor i Bosna i Hercegovina više nikad neće imati problema, ni sa pripremama, ni sa hotelima, hranom, bilo čim. Ako možete to, ja sam spreman da preuzmem sve funkcije, ako je do mene i ako mislite da ja mogu da pomognem. Ja sam, evo, pokušao. Više sam izgubio nego što sam dobio, ali sam pokušao. Vi mi recite kako to da vodim? Mislite da je to tako lako? Da dođete tamo i… Nemojte da počinjemo, super je sve završeno. Kada budete znali kako da pomognem bolje osim ovako - da izađem, da driblam, da pokušam - rekao je Nurkić, a potom poslao poruku zemljacima pred oktobarske izbore.

Idemo dalje, radićemo svoje, nadam se da ćete i vi u oktorbu napraviti svoje glasovima, da imamo zemlju koju voli BiH, da se narod oseća Bosancima i Hercegovima bez obzira na veru jer to nikad nije bilo bitno. I nadam se da ćemo napraviti promene - zaključio je Nurkić.

Podsetimo, košarkaši Bosne i Hercegovine porazom od Litvanije eliminisani su sa Evropskog prvenstva u košarci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Miki

09.09.2022 06:02

Nije Nurkic nista ruzno rekao, to je stav o stanju u BiH.Mislim da je vreme da svaki entitet ide na svoju stranu.Nema unitarne BiH.Sve sto je dobro od Hrvata iz Bosne ide da nastupa za Hrvatsku, a iz RS ide u Srbiju.Da bi neko voleo nesto to mora sam izabrati, a ne da ga neko gura u taj pakao. Kraj budalaste organizacije BiH.Ovaj blento, sin tuzlanskog pandura, bez skole i obrazovanja ne moze bolje ni pricati.