SRBIJA MI VIŠE OD ŽIVOTA ZNAČI, NIKADA NEĆE MOĆI DA ME POKORE! Predsednik Vučić poručio: Moramo da kažemo da NE DAMO na sebe! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.10.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon otvaranja auto-puta Ruma- Šabac, poručio je građanima da "Srbija mora da bude ujedinjena i složna".

SRBIJA MI VIŠE OD ŽIVOTA ZNAČI, NIKADA NEĆE MOĆI DA ME POKORE! Predsednik Vučić poručio: Moramo da kažemo da NE DAMO na sebe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video snimak sa jakom porukom.

Beskrajno volim Srbiju, Srbija mi više od života znači i nikada neće moći da me pokore. Neka živi naša Srbija! Napred, Srbija! - napisao je predsednik uz video snimak.

Podsetimo, predsednik Srbije učestvovao je danas u svečanom otvaranju auto-puta Ruma-Šabac i to prilikom govorio i o aktuelnim političkim temama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon otvaranja auto-puta Ruma- Šabac, poručio je građanima da "Srbija mora da bude ujedinjena i složna".

- I kad nam traže da se oslobodimo svog slobodarskog duha mi moramo da kažemo da ne damo na sebe! To mora da bude naš odgovor - poručio je predsednik građanima.

Rekao je da je svaki naš napredak "najveća kazna našem neprijatelju" - svaki izgrađeni kilometar, svako povećanje plata i penzija, svaki vraćeni naš čovek iz inostranstva...

Bez snova, a šta ćemo da ostvarujemo? Ako ne sanjate snove za svoju zemlju, a šta sanjate? Naša Srbija mora da ide napred i da bi išla napred moramo da budemo jedinstveni - pitao je Vučić.

Istakao je da moramo da stisnemo zube i kažemo da ne damo svoje i ne damo na svoj narod jer razervnu otadžbinu nemamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (73)

Loading
Borivoje

14.10.2023 20:42

Srpski narod je uz svog predsednika jer vidi da se on iskreno ne stedeci sebe bori za svoju drzavu i svoj narod.

Filip

14.10.2023 20:42

Vučić voli svoju Srbiju i nikada neće odustati od borbe da je učini svetskom.

Radica

14.10.2023 20:44

Vucic bespostedno daje svoj maksimum ponekad i vise od toga za Srbiju.

Milenko

14.10.2023 20:44

Zbog ovih iskrenih reči da Srbiju voli više od života, Vučić i ima najveću podršku u narodu. To opozicija može samo da sanja.