VUČIĆ NAJJAČOM PORUKOM ZAVRŠIO GOVOR: Srbija mi više od života znači, nikada neće moći da me pokore ma koliko budu pokušavali

Autor:

Vesti

14.10.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moramo da stisnemo zube i kažemo da ne damo svoje i ne damo na svoj narod jer razervnu otadžbinu nemamo-rekao je predsednik Vučić

VUČIĆ NAJJAČOM PORUKOM ZAVRŠIO GOVOR: Srbija mi više od života znači, nikada neće moći da me pokore ma koliko budu pokušavali

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon otvaranja auto-puta Ruma- Šabac, poručio je građanima da "Srbija mora da bude ujedinjena i složna".

I kad nam traže da se oslobodimo svog slobodarskog duha mi moramo da kažemo da ne damo na sebe! To mora da bude naš odgovor - poručio je predsednik građanima.

Rekao je da je svaki naš napredak "najveća kazna našem neprijatelju" - svaki izgrađeni kilometar, svako povećanje plata i penzija, svaki vraćeni naš čovek iz inostranstva...

- Bez snova, a šta ćemo da ostvarujemo? Ako ne sanjate snove za svoju zemlju, a šta sanjate? Naša Srbija mora da ide napred i da bi išla napred moramo da budemo jedinstveni - pitao je Vučić.

Istakao je da moramo da stisnemo zube i kažemo da ne damo svoje i ne damo na svoj narod jer razervnu otadžbinu nemamo.

- Hvala vam što volite svoju Mačvu, Srem, Podrinje, što volite našu Srbiju. Ja vas beskrajno volim i beskrajno volim Srbiju. Srbija mi više od života znači i nikada neće moći da me pokore. Neka živi naša Srbija! Živela Srbija! Napred Srbija! - uputio je građanima snažnu poruku na kraju obraćanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (48)

Loading
Ksenija

14.10.2023 12:36

Nikada do sada nismo imali ovako posvećenog predsednika kao što je Vučić.

Ana

14.10.2023 12:39

Vučić je ponosan na svoje gradjane i svoju zemlju!

Marko

14.10.2023 12:39

Jake prituske podnosi nas predsednik ali se izuzetbo bori sa svima i cini da Srbija iz dana u dan bude lepsa i kvalitetnija.

Jana

14.10.2023 12:50

Srbija se brani životom i za Srbiju se živi